Školská výbava 2022 – vyberte si perfektné veci na nový školský rok!

Druhá polovica letných prázdnin je ideálny čas začať sa pripravovať na nadchádzajúci školský rok. Oplatí sa postarať sa nielen o školské doplnky, ale aj o juniorský šatník, ktorý dobre poslúži pri školských a iných aktivitách. Pýtate sa, čo by v ňom malo byť? Zozbierali sme to najdôležitejšie, čo pomôže vášmu dieťaťu vstúpiť do nového školského roka!

04.09.2022 00:00
seocentrum, pr Foto:

Detské oblečenie do školy

Školská výbava sa nezaobíde bez oblečenia zakúpeného na nový školský rok. Čo nesmie chýbať v detskom šatníku? Bavlnené tričká sú základ. Juniorský šatník by mal byť vybavený niekoľkými rôznymi modelmi: jednofarebnými aj viacfarebnými a s veľkým logom. V chladnejších dňoch sa oplatí zvoliť tričká s dlhým rukávom. Nevyhnutným prvkom školskej výbavy sú aj pohodlné mikiny: na zips, s kapucňou alebo obliekané cez hlavu. Zlaďte ich s joggermi alebo pohodlnými legínami. Voľné pletené šaty alebo sukňa budú tiež skvelou voľbou pre dievča každý deň. Myslieť treba aj na správny outfit na telocvik alebo iné športové aktivity! V tejto úlohe najlepšie poslúžia voľné tričká z priedušnej látky a šortky, ktoré neobmedzujú pohyb. Široká ponuka štýlov obchodu 50 uľahčuje vyplnenie školskej výbavičky pre dieťa. Vybrať si môžete oblečenie značiek ako adidas, Nike či Puma, ktoré sú zárukou najvyššej kvality spracovania. Vyberte si modely v juniorkinej obľúbenej farbe a pripravte ho na nový semester vo veľkom štýle!

Stavte na značkovú obuv

Jedným z nevyhnutných prvkov detskej výbavy sú topánky. Mali by byť pohodlné, poskytovať optimálnu oporu pre vyvíjajúce sa chodidlo a dokonale dopĺňať štýl juniora. Klasické tenisky s ľanovým zvrškom sa skvele hodia na každodenné nosenie, zaistia pohodlie a umožnia pokožke dýchať. Vzhľad topánok je rovnako dôležitý – junior by ich mal ochotne nosiť do školy aj na stretnutia s priateľmi. Skvelým riešením budú tenisky Vans, ktoré spájajú to najlepšie: zaujímavý dizajn a vysoký komfort nosenia. Vo 50 style nájdete modely v rôznych farbách – klasická čierna, bordová či ružová. U nás nájdete aj detské tenisky Vans zdobené zaujímavými potlačami: šachovnicovým vzorom, kvetinovou potlačou alebo zvieracím motívom.Pozrite si kompletnú ponuku detských topánok Vans za nízke ceny na 50style.sk/det­ske/topanky/te­nisky/vans.
V prípade predškolákov a detí z mladších ročníkov sú veľmi dobrou voľbou tenisky na suchý zips, ktoré značne uľahčia ich samostatné obúvanie a vyzúvanie. Nájdete ich medzi projektmi značky Up8. Zdobené v rôznych farbách skvele doplnia školskú výbavu pre dievčatá a chlapcov.

Foto: SHUTTERSTOCK
seocentrum, pr

Správne topánky na telesnú výchovu

Hoci sú plátenné tenisky skvelé na každodenné nosenie, na športové aktivity sa nehodia! Topánky na telesnú výchovu by mali poskytovať lepšiu oporu chodidlu a podrážka by mala poskytovať dobrú priľnavosť k zemi. V tomto prípade sa oplatí staviť na značkové detské halové tenisky. Športová obuv je zárukou vysokej kvality, ktorá prejde skúškou aj v prípade intenzívneho používania – pri tréningu v hale, ako aj pri školských športových aktivitách. Kožený zvršok dobre sedí na nohe a zároveň umožňuje zachovať ventiláciu vo vnútri obuvi. Vďaka sýtym farbám ľahko zladíte detské tenisky k juniorskému šatníku.

Foto: SHUTTERSTOCK
seocentrum, pr

Základ školskej výbavy, teda batoh

Žiadny žiak sa nezaobíde bez batohu! Mal by byť pevný, vyrobený z odolných materiálov a dostatočne priestranný, aby sa do neho zmestili potrebné učebnice, zošity a školské potreby. V tejto úlohe najlepšie poslúžia modely s vystuženým spodkom, mäkkým chrbtom a nastaviteľnými ramennými popruhmi. Vo 50 style nájdete ponuky špičkových značiek športového štýlu: Nike, Champion, Vans a Puma. Nechýbajú minimalistické vzory zdobené len malým logom značky, ktoré skvele doplní školskú výbavu pre staršie deti a tínedžerov. Pre mladšie ročníky môžete vybrať farebné školské batohy: červené, oranžové, žlté, modré alebo viacfarebné. Vrecúško je tiež dokonalým prvkom školskej štartovacej súpravy pre dieťa. Juniorovi sa doň zmestí obuv na prezúvanie, úbor na telesnú výchovu alebo ďalšie školské potreby. Školský batoh a vrecúško môžu tvoriť súpravu, ak si vyberiete modely v podobnej farebnej schéme. Peračník je tiež dobré zladiť k ruksaku – vo 50 style sú modely vrátane tých od Vans, ktoré bez problémov zladíte s batohom alebo taškou tejto streetwearovej značky. Pozrite si kompletnú ponuku – 50style.sk/skolske-batohy.

chyba