Späť do školy! Čo tento rok pri nákupoch určite nevynechať?

Nový školský rok sa závratne blíži a ostáva už len posledných pár dní na zaobstaranie všetkých potrebných pomôcok. V tomto článku vám poradíme s ich výberom!

31.08.2022 00:00
Nový školský rok odštartujte hladko a bez stresu.
Nový školský rok odštartujte hladko a bez stresu.

Prípravu na nový školský rok netreba podceniť. Najnáročnejším faktorom sú pre všetkých rodičov určite náklady. Položky, ako je napríklad kvalitný počítač či notebook pre štúdium detí vedia z rodinného rozpočtu ukrojiť nemalú sumu. To isté platí o školských a kancelárskych potrebách. Nenakupujte bezhlavo, toto obdobie sa dá zvládnuť s prehľadom a udržateľne. S našimi tipmi budete vedieť, ako na to!

Polovičná cena, plný výkon: repasované notebooky sú stále populárnejšie

Každý školák v dnešnej dobe potrebuje počítač a rodičia to obzvlášť pocítili za posledné dva roky, kedy sa ich ratolesti museli učiť z domu. Mnohé deti bojovali na online hodinách s mrznutím či slabým výkonom, čo im komplikovalo najmä písanie online testov a skúšok, na ktorých mali stanovený časový limit na vypracovanie. A aby toho nebolo málo, niektorí učitelia na ich situáciu nebrali ohľad a to sa, koniec koncov, podpísalo aj na výslednej známke.

Čo z toho vyplýva? Kvalitná technika nesmie chýbať žiadnemu žiakovi. Nemusíte však hneď kupovať nový počítač, predsa len nejde o najlacnejšiu záležitosť. Priaznivejšou možnosťou sú repasované notebooky od spoločnosti Furbify, pri ktorých vás príjemne prekvapí pomer cena-výkon a nielen to! V súčasnosti je viac ako dôležité brať ohľad na udržateľnosť. Kúpou repasovaného notebooku pomáhate zmierniť negatívny dopad na životné prostredie.

mini PC od spoločnosti Furbify
tablety a repasované notebooky od spoločnosti...
+3repasovaný notebook značky Lenovo od...

A o čo teda ide? Repasovaný notebook je používaný model, v ktorom, keď je potrebné, sú vymenené interné komponenty, aby fungoval bez problémov. Jednoducho povedané – za málo peňazí veľa muziky. Mnoho ľudí sa obáva v tomto prípade záruky, no málokto vie, že s výberom repasovaného notebooku neriskujete nič viac ako pri kúpe nového. Záruka sa ponúka štandardne minimálne na dva roky a ako bonus máte pre deti výkonnejšieho, lacnejšieho a hlavne ekologickejšieho pomocníka na štúdium. Vôbec teda nejde o zastarané, opotrebované či v akomkoľvek zmysle slova škaredé notebooky, všetky produkty sú vždy poctivo očistené, vydezinfikované a vyšperkované aj po technickej stránke do dokonalosti. Vďaka firme Furbify sa teda vlk nažerie, aj ovca ostane celá: budete mať pre vášho školáka super výkonný notebook, pričom si oddýchne nielen vaša peňaženka, ale aj životné prostredie.

Repasované notebooky od Furbify žiakom a... Foto: SylonPhoto
Repasované notebooky od Furbify žiakom a študentom poskytnú všetko, čo na štúdium potrebujú – ekologicky a lacnejšie. Repasované notebooky od Furbify žiakom a študentom poskytnú všetko, čo na štúdium potrebujú – ekologicky a lacnejšie.

Od ceruziek a pravítok cez peračníky a školské batohy až po kancelársky papier a zakladače – toto všetko a ešte viac nájdete u TRIPSY

Väčšina aktivít sa dnes už odohráva v digitálnom priestore, avšak vždy je príjemné pripomenúť si staré časy, držať pero v ruke a sledovať, ako zanecháva stopu na papieri. Vo väčšine škôl žiaci vyslovene musia robiť poznámky analógovo, čo niekto môže považovať za mínus. Avšak výhoda písania rukou spočíva v tom, že pri tejto činnosti si deti ľahšie zapamätajú učivo, takže pred dôležitým testom nad ním nebudú musieť sedieť nekonečné hodiny – stačí si vedomosti osviežiť.

Papier tu však vždy bol a pravdepodobne tu s nami ešte dlhý čas bude a aj napriek apelu na udržateľnosť a digitalizáciu deti stále potrebujú základné školské potreby. Aj keď im učitelia posielajú študijné materiály v elektronickej podobe, písacie potreby a kancelársky papier by mal mať v ich detskej izbe vždy miesto. Nikdy neviete, kedy bude vaše dieťa potrebovať súrne vytlačiť dôležitý dokument či informovaný súhlas na školský výlet. Okrem použitia do tlačiarne ich využije na poznámky, čmáranie či skladanie lietadielok. Obyčajný, recyklovaný, farebný, v rôznych formátoch – klasický papier je jednoducho evergreenom, a to nielen v školách, ale aj v práci, na úradoch, u lekára, v kanceláriách či agentúrach. Firma TRIPSY vás jednoducho podrží v každej sfére.

Kancelársky papier je nevyhnutnosťou pre...
Kancelársky papier je nevyhnutnosťou pre všetkých žiakov a študentov. Kancelársky papier je nevyhnutnosťou pre všetkých žiakov a študentov.

Návrat do školy nemusí byť chaotický

Je to tak. Pri nakupovaní a všeobecne vo všetkých aspektoch života je potrebné dbať predovšetkým na psychické zdravie. Nestrácajte preto hlavu, nestresujte sa. Odporúčame spísať si zoznam vecí, ktoré potrebujete nakúpiť a aspoň zhruba vypracovať plán na prvý školský týždeň, aby ste sa v tom nestratili. Ako sa hovorí – kto nemá plán, predurčuje sa na neúspech.

Nádych, výdych. Všetko sa nakoniec stihne a dopadne dobre. Akčná a uponáhľaná septembrová nálada čoskoro odznie, ľudia sa vymania z nákupného a organizačného zhonu a život sa opäť vráti do starých koľají. A nakoniec bude pre vás celý ten chaos úsmevný. Tak vám a vašim deťom prajeme hladký a úspešný štart do nového školského roka.

SEO optimalizácia by Teapot – svoju prácu máme v ♥

Tento článok pre vás pripravil Teapot s.r.o. – fullservisová digitálna marketingová agentúra s láskou k čaju, medzi ktorej špecializácie patrí okrem iného aj SEO optimalizácia článkov.

chyba