Summer walk - šľapky a sandále, ktoré by v streetwearovom šatníku nemali chýbať

Bez ohľadu na to, či dovolenku trávite v mestskej džungli alebo plánujete odpočinok pri mori, či jazere, potrebujete sebe aj najbližším zadovážiť vhodnú obuv. Aj ten najštýlovejší pouličný alebo plážový look nebude úplne vydarený bez potrebných topánok.

26.07.2022 00:00
sizer, pr nepouzivat

Premýšľate, či budete vedieť nájsť ideálne sandále a šľapky pre celú rodinu? Bez obáv! Najlepšie streetwearové značky majú v zásobách celú škálu módnych, ako aj praktických modelov pre dospelých aj najmenších fanúšikov mestského štýlu. Presvedčte sa, že počas dovoleniek a horúcich dní sa nik nemusí vzdávať svojho individuálneho štýlu. Svetoznáme logá sú zárukou ideálnej kombinácie funkčnosti s dokonalým dizajnom. Poradíme Vám, na čo sa oplatí upriamiť pozornosť.

Champion Samoa 2 – pre fanúšikov praktických riešení

Ste fanúšikmi jednoduchých a minimalistických projektov? V tom prípade namiesto výraznej farby stavte na univerzálnu bielu. Konkrétne na pánske šľapky Champion Samoa 2. Je to úlovok pre fanúšikov pohodlia v športovom duchu a nadčasového dizajnu. Samoa 2 zabalíte do tréningovej tašky, keď sa vyberáte k bazénu, ale aj do kufra, keď vyrážate na cestu do zahraničia. Vďaka priľnavej podrážke budete mať istotu pevnej chôdze na každom type povrchu – aj na tom mokrom. Zvršok vo forme širokého remienka sa pohodlne prispôsobí chodidlu a ergonomická vložka zvýši pohodlie pri nosení. Letné šľapky vo verzii „all white“ s kontrastným logom budú pasovať doslova ku všetkému a určite nevyjdú len tak ľahko a skoro z aktuálnych módnych trendov.

sizeer 1. Champion samoa

Na vodné radovánky – adidas Water Sandal

Vyberáte sa na rodinnú dovolenku k vode a kompletizujete výbavu pre svoje dieťa? Máte už zbalené plavky, kúpaciu čiapku, či taktiež plavecké okuliare? V takom prípade nezabudnite na sandále vhodné pre všetky druhy vodných aktivít. Správnou voľbou bude model adidas Water Sandal. Uznávaná značka vie, ako stvoriť strih určený citlivému chodidlu, ktoré sa neustále vyvíja a rastie. V týchto topánkach sa dá smelo predpokladať, že každý výlet k moru či jazeru bude vydarený. Water Sandal je vyrobený z ľahkých a detskému chodidlu priaznivých materiálov, ktoré sú pohodlné a rýchlo po namočení schnú. Nastaviteľné remienky na suchý zips zaručia ideálne prispôsobenie. Protišmyková podrážka sa postará o sebavedomý krok a dokáže zabrániť prípadnému pokĺznutiu. Logo adidas na zvršku je dôkazom, že sa na kvalite vypracovania nešetrilo.

sizeer 2. Adidas water sandal

Kultové šľapky adidas Adilette

Vaše dieťa miluje tráviť čas pri vode? Alebo sú vo Vašom „hľadáčiku“ šľapky, ktoré si môže obuť na chillové prechádzky po meste? Šľapky Adilette sú univerzálnou ponukou, ktorá nesklame v úlohe šľapiek na kúpanie, či do mestskej džungli počas horúcich letných dní. Univerzálny dizajn spôsobí, že Váš najmenší člen rodiny si ich veľmi rád obuje na čas trávený so svojimi rovesníkmi, či prechádzku po prímorskom chodníku a pieskovej pláži. Odvážna belasá farba a tri kultové prúžky zdobiace zvršok podčiarkujú fakt, že už odmalička vie, čo vládne v aktuálnych streetwearových trendoch a čo nesmie chýbať v žiadnom streetwearovom šatníku. Adilette dodajú svojmu majiteľovi a jeho chodidlu pocit istoty na mokrých, či klzkých povrchoch, ktorým pri každom jazere alebo morskej pláži nikto neunikne. A to vďaka pružnej podrážke s jej priľnavým a vhodne na ten účel prispôsobeným povrchom. Zároveň, široký remienok udrží každé chodidlo v tej správnej pozícii.

sizeer 3. Adidas adilette

Birkenstock Madrid – ikonické letné šľapky

Šľapky na pláž nie sú všetkým, čo potrebujete počas horúcich dní. Vo Vašom šatníku by nemali chýbať modely typu „casual“. Ikonické šľapky Birkenstock Madrid, určené najmä nežnejšiemu pohlaviu, sú skutočnou legendou medzi obuvou v každej letnej sezóne a počas každého roku. Nezvyčajné pohodlné a zároveň štýlové! To sú komentáre žien, ktoré ich už majú medzi svojimi „THE BEST“ topánkami určenými do horúcich letných dní. Preto sa netreba čudovať, že si ich zamilovali a určite aj zamilujú ďalšie milióny žien po celom svete. Klasická a vo svojej podstate aj nadčasová silueta modelu Madrid si bez problémov poradí v spoločnosti dlhých vzdušných šiat. Bez obáv ich môžete smelo kombinovať s bielym tričkom a „boyfriend“ džínsami. Zvršok bol vyrobený z príjemného materiálu Birko-Flor®, ktorý vzhľadom na farbu a štruktúru pripomína „100 % – tnú“ prírodnú kožu. Anatomicky tvarovaná vložka zhotovená z korku a latexu spolu s podrážkou z peny EVA zaručia neustále pohodlie pri každej príležitosti a pri každom kontakte s Vašim chodidlom.

sizeer 4. Birkenstock madrid

Nike Canyon – sandále v štýle „sporty“

Top značky majú k dispozícii nielen skvelé plážové šľapky, ale zároveň sandále striktne určené mestu a Urban culture. Ak aktuálne hľadáte nové pánske sandále, tak Vašu pozornosť môže upútať model Nike Canyon. Sandále s továrenským označením a názvom – Canyon, sú ideálnou kombináciou funkčnosti a štýlu. Masívna konštrukcia vznikla z ľahkých priedušných materiálov. Nastaviteľné remienky zaručujú individuálne prispôsobenie každej nohe a každému chodidlu. „Slučka“ nad Vaším priehlavkom zaručene uľahčí ich obúvanie a vyzúvanie. Pozitívom, ktorý podčiarkuje komfort je dobre vyprofilovaná a zvýšená podrážka, ktorá tlmí nerovnosti každého povrchu. Univerzálna čierna farba a zaručené pohodlie pri ich nosení dodáva sandálom Canyon ešte jedno pozitívum v porovnaní s konkurenciou. Hodia sa úplne bez problémov ku každému druhu šortiek, ako aj džínsom alebo cargo nohaviciam. Ich univerzálnosť len podčiarkuje ich nadčasovosť a zároveň je ich veľkou výhodou pre každého majiteľa, ktorý ich bude mať obuté na svojich nohách.

sizeer 5. Nike canyon

Nike Icon Classic – sandále na platforme

Last but not least. Nike Icon Classic sú dámske sandále, ktoré upútajú pohľady svojou efektívnou formou. Moderný dizajn v streetwearovom duchu očarí všetky milovníčky mestských trendov. Naviac, model Icon Classic, sa vždy postará o Vaše maximálne pohodlie. Vďaka platforme dokáže každú postavu opticky zoštíhliť. Zvršok tvorený z niekoľkých remienkov napomáha k lepšej stabilite chodidla a dopraje tak bezpečnú chôdzu svojej majiteľke na každom type povrchu. Penová vložka krokom dodá ľahkosť. Pekná originálna farba, v odtieni ružovej, bude dokonalým doplnkom ku denimovým šortkám, ľanovým šatám alebo plisovaným sukniam, ktoré už len čakajú na to správne letné počasie a dovolenkovú sezónu, aby sa mohli dostať „OUT“ z Vášho streetwearového šatníka.

siizer 6. Nike icon classic

Tipy na to čo je a čo bude IN počas leta ste si už prezreli vyššie. Krátky opis a stručne vypichnuté to najpodstatnejšie pre každý model Vám dokáže uľahčiť rozhodovanie pokiaľ ste ešte stále „na vážkach“. Máte už teda jasno v tom, čo Vám nemôže chýbať v najbližšej letnej sezóne? Ak Vás náhodou neoslovil ani jeden z vyššie opísaných letných „MUST HAVE!“, tak si možno vyberiete niečo iné z bohatej letnej ponuky streetwearového e-shopu sizeer.sk.

chyba