Donovaly – hlavné mesto detí je pripravené na leto a vy?

PARK SNOW Donovaly sa opäť stane hlavným mestom detí, a to aj vďaka denným tvorivým dielňam, kde si tí najmenší rozvinú manuálne zručnosti a zabavia sa pri rozličných aktivitách. Nielen ich, ale aj dospelých poteší pripravovaná sokoliarka šou pri výstupnej stanici lanovky na vrchole Novej hole.

18.07.2022 00:00
Donovaly, pr, nepouzivat

Rodiny s deťmi spoznajú Donovaly rýchlo, ekologicky a zábavne vďaka obľúbeným e-kolobežkám. Adrenalínoví nadšenci si zas užijú tandemové lety a hlavne výhodný balík obojsmernej lanovky a výpožičky ferratového výstroja, a zdolajú tak naraz dve výzvy – Donovaly a ferratu Dve veže. Všetci návštevníci strediska, ktorí si zakúpia lístok na lanovku majú parkovanie grátis. Ďalšími novinkami sezóny je rozšírený Husky bar s ponukou kvalitnej kávy, chutných koláčikov, snackov a miešaných nápojov. Leto v najobľúbe­nejšom turistickom centre – PARK SNOW Donovaly práve začalo. My sme ready a vy?

Donovaly, pr, nepouzivat

Letná sezóna sa naplno rozbieha aj v najznámejšej turistickej lokalite PARK SNOW Donovaly. Fanúšikovia turistiky, či cyklistiky sa môžu tešiť na aktívnu cestu za letnými zážitkami. Na všetkých priaznivcov čaká 245 km značených cyklotrás, ku ktorým môžu využiť aj tento rok banskobystrický cyklobus.

Donovaly, pr, nepouzivat

Obľúbená lanovka Telemix Nová hoľa je v prevádzke od 1. 7. denne, a to v čase od 8 – 18. hodiny. Návštevníci, ktorí do strediska prichádzajú autom, majú po zakúpení lístka na lanovku, parkovanie zdarma. V e-shope sú k dispozícii výhodné jednosmerné aj obojsmerné lístky, bližšie TU. Kúpiť sa dajú aj rodinné lístky pre 2 dospelé osoby a 2 deti s bonusom 1 jazdy grátis pre dieťa.

Donovaly, pr, nepouzivat

Vypožičať si luxusné moderné elektrokolobežky môžu všetci záujemcovia na parkovisku v pokladni pri údolnej stanici lanovky na Novú hoľu alebo prostredníctvom online rezervácie.

Malí návštevníci Donoval sa môžu počas leta tešiť na tvorivé dielne, kde si sami vyrobia magnetky, papierové origami, bavlnené postavičky Donovalkov, či drobnosti z keramiky. Pripravené je aj netradičné vystúpenie dravcov v horskom prostredí, ktorí sa predvedú v jedinečnej sokoliarskej šou. Ďalšou zaujímavou novinkou je spoločný lístok Lanovka + Ferrata, kde si môžu nadšenci lezenia vypožičať ferratový set v rezorte Gothal a užiť si nielen liptovskú ferratu Dve veže, ale aj obojsmernú lanovku na Donovaloch. Obľúbená zastávka Husky bar, dostala toto leto novú podobu prostredníctvom ďalších 60 miest na sedenie ako aj útulnej lounge zóny. Potešiť chuťové poháriky bude možné pri kvalitnej káve, chutných koláčikoch a snackovom občerstvení.

Donovaly, pr, nepouzivat

Leto na Donovaloch to je dovolenka plná zábavy a jazdy lanovkami, či elektrokolobežkami, doplnená množstvom cyklotrás, ktoré zvládnu aj deti. Na svoje si tu prídu nielen paraglajdisti, ale aj výletníci túžiaci po nádherných turistických trasách, úžasnej prírode, oddychu vo wellnesse, či hre v známom Donovalkove. Bližšie informácie k atrakciám a podujatiam na www.parksnow.sk.

Donovaly, pr, nepouzivat
chyba