Tip na darček za vysvedčenie? Štýlové telefóny vivo teraz kúpite so špeciálnou zľavou

Koniec školského roka je za rohom, a to okrem iného znamená, že ak máte doma študenta či školáka, zaslúži si odmenu za celoročné snaženie.

20.06.2022 00:00
vivo-SK, pr, nepouzivat

Ak si neviete rady, máme výborný tip – nový smartfón, ktorý mu spríjemní letné zážitky. Skvelou správou je, že teraz je tu možnosť získať štýlové a výkonné modely za zvýhodnenú cenu. Značka vivo totiž prichádza so špeciálnou akciou pri príležitosti konca školského roka.

Leto plné zážitkov s novým smartfónom od vivo

Ak ešte uvažujete o tom, čím obdarovať vášho školáka za dobré vysvedčenie, zbystrite pozornosť. V dňoch od 10. júna do 3. júla značka vivo, ktorá na Slovensko vstúpila 1. júna, ponúka špeciálnu akciu, ktorá zahŕňa tri populárne modely smarfónov. Tie teraz kúpite za špeciálne zvýhodnené ceny. Na výber je z troch modelov zo sérií V a Y, a to vivo V23 5G, vivo Y33 a Y21.

Ak si váš študent potrpí na pekný dizajn a moderné funkcie, ideálnou voľbou je nový vivo V23 5G v krásnej zlatistej farbe, ktorá pripomína západ slnka. Smartfón poskytne až 64 Mpx hlavný fotoaparát na zachytenie všetkých letných dobrodružstiev. Spomienky z rodinnej dovolenky či festivalu s ľahkosťou zachytí aj 50 Mpx fotoaparát modelu Y33s, ktorý v spolupráci so spoľahlivým duom zadných fotoaparátov zachytia každý moment do detailov.

Ak mu chcete dopriať veľa muziky za málo peňazí, môžete sa spoľahnúť na vivo Y21, ktorý môžete mať za menej ako 200 eur. Všetky tri modely navyše podporujú superrýchle nabíjanie FlashCharge, takže sa s ním môže zabávať úplne bez prestávky. Stačí si vybrať ten, ktorý najviac vyhovuje vášmu študentovi. Veď odmena za celoročné snaženie sa vždy ráta.

Prehľad modelov za zvýhodnenú cenu:

Model Špeciálna cena v rámci akcie „End of school“
V23 469 eur
Y33s 219 eur
Y21 159 eur

Viac informácií o smartfónoch vivo nájdete na www.vivo.com alebo na sociálnych stránkach značky vivo: (@vivo_slovensko) • Fotky a videá na Instagrame.

chyba