Zbaľte si do kufra čerstvú novinku z bestsellerovej série

Chystáte sa na letnú dovolenku a hľadáte knižku, ktorá vám spríjemní oddych na slniečku? Máme pre vás skvelý tip! Zbaľte si Pláž v Chorvátsku!

27.05.2022 00:00
plaz v chorvatsku, pr, nepouzivat

Britská autorka Julie Caplinová je slovenským čitateľkám známa vďaka svojej bestsellerovej sérii Romantických útekov, s ktorými v kresle precestujete celý svet. Ako bývalá PR manažérka precestovala veľký kus sveta a na svojich cestách objavila vášeň, ktorá jej zostala dodnes – jedlo, varenie, poznávanie nových chutí a kultúr. Na služobných cestách sprevádzala gastronovinárov, spolu s ktorými navštívila mestá ako Kodaň, Brooklyn, Paríž či Tokio a mala tak príležitosť vyskúšať tie najlepšie reštaurácie a cez jedlo poznávať jednotlivé kultúry.

Julie Caplin Bookshelf, pr, nepouzivat

Svoje rozmanité zážitky sa rozhodla sprostredkovať čitateľom a splniť si tak svoj detský sen, stať sa spisovateľkou. Zážitky zo všetkých ciest preniesla do svojich kníh, vďaka ktorým môžete cestovať v pohodlí vášho kresla a zaručene si pri nich oddýchnete. Jej ďalšia kniha je ideálnou voľbou na letnú dovolenku či už sa chystáte do Chorvátska alebo nie.

Pripravte si chutný letný drink, usaďte sa v tieni či na slniečku a vyberte sa s hlavnou hrdinkou Maddie na plavbu po Jadranskom mori. Čaká na vás príbeh plný chutí, vôní a tej pravej lásky, vďaka ktorému pochopíte, že partner, ktorého ste si vysnívali, môže byť nakoniec na míle vzdialený od toho, ktorý sa k vám skutočne hodí…

Spomínate si ešte na talentovanú umelkyňu Maddie z Cukrárne v Paríži? Tentoraz sa s ňou stretnete na palube lode Avanturista, ktorá brázdi vody Jadranského mora. Spoločnosť jej bude robiť Nick, najmladší brat Niny, hlavnej hrdinky príbehu o parížskej cukrárni.

Spočiatku pohodová plavba plná krásnych chorvátskych miest, zátok a romantických zákutí sa však veľmi rýchlo začne meniť na drámu kvôli dvom rozmaznaným modelkám, ktoré túžia zoznámiť sa s vplyvným producentom. A kým si obe hlava-nehlava razia cestu k svojmu ambicióznemu cieľu, Maddie sa prekvapivo začínajú otvárať dvere do Nickovho srdca. Krásavec Simon to však nemieni nechať len tak a je rozhodnutý získať si Maddie pre seba.

Pre ktorého muža sa nadaná umelkyňa nakoniec rozhodne? A podarí sa jej splniť si sen o kariére maliarky na chorvátskom pobreží?

chyba