Dámy zbystrite pozornosť. Nová kolekcia od Be Lenka nesmie chýbať vo vašom šatníku!

Barefoot značka Be Lenka pokračuje vo svojej ambícií ulahodiť všetkým milovníkom prirodzenej chôdze. Tentokrát si brand zo Žiliny pripravil veľké prekvapenie pre všetky zástupkyne nežnejšieho pohlavia. Nová kolekcia balerín navrhnutá špeciálne podľa ženského anatomického tvaru chodidiel kladie dôraz na pohodlie, univerzálnosť a nadčasový dizajn.

26.04.2022 00:00
Be Lenka, PR, nepouzivat

Mnohí z nás si dávajú predsavzatia na začiatku roka, ale ruku na srdce, iba málokto vydrží plniť svoje ciele viac než pár týždňov. Prečo si nedať nejaké aj na jar, ktorá je symbolom znovuzrodenia a dopriať si tak zdravšiu chôdzu?

Komfort a kvalita na prvom mieste

Vonku všetko kvitne, rozvoniava a prebúdza sa k životu. Presne tak, ako nová kolekcia balerínok od Be Lenka, ktorá ponúka hneď niekoľko modelov. Pohodlie a sviežosť pohybu navyše predstavuje ideálnu výzvu pre dámy, ktoré s kúpou barefootov doposiaľ váhali.

Be Lenka, PR, nepouzivat

V novej kolekcii hrá už tradične prím vysoká kvalita obuvi v kombinácii s ľahkými materiálmi, ktoré prirodzene znižujú únavu nôh. Barefoot balerínky poskytnú vašim prstom dostatok slobody a zároveň komfort potrebný k zvládnutiu všetkých denných povinností.

Vďaka nulovému dropu, čiže rozdielu výšky medzi pätou a špičkou, bude navyše vaša chôdza prirodzenejšia, efektívnejšia a tým pádom zdravšia. Nulový podpätok posilňuje svaly vašich chodidiel, zlepšuje pohyblivosť členkov a prispieva k lepšej rovnováhe a držaniu tela.

Dokonalý tvar pre váš krok

Všetky modely sú vyrábané pod starostlivým dohľadom špičkových obuvníckych dielní v Európe a na ich vývoji sa podieľali desiatky odborníkov. Balerínky od Be Lenky boli navrhnuté tak, že výsledný produkt odzrkadľuje jedinečnosť ženského chodidla i priehlavku.

Be Lenka, PR, nepouzivat

To znamená, že na rozdiel od konvenčnej obuvi je v barefootoch štedrý priestor pre každý prst. Chodidlo tak dostáva dokonalé podmienky pre radosť i efektivitu z každého kroku. Barefoot obuv kopíruje prirodzený tvar chodidla, neobmedzuje vaše prsty a ani chodidlo zbytočne nezužuje. Vďaka týmto benefitom dokážete úspešne predchádzať napríklad halluxom alebo iným deformáciám chodidiel. Ľahučké baleríny jednoducho obujete pomocou gumičky a ste bleskovo pripravená do akcie.

Podčiarknite svoj šarm balerínkami vhodnými na prechádzky po meste, v parku, ale aj na pracovné stretnutia. Kombinácia športovej elegancie vyčarí úsmev na tvári nielen ich nositeľkám. Úsmev človeka je totiž veľmi nákazlivý a vďaka nemu zvládnete všetko oveľa jednoduchšie!

Be Lenka, PR, nepouzivat

Svetový trend si získava stále väčšiu pozornosť

Be Lenka si v posledných mesiacoch získala pozornosť aj za hranicami Slovenska. Okrem nominácie na prestížnu cenu Krištáľového krídla v kategórii „Inovácie a startupy“ alebo nominácie na envirocenu Atlas si nachádza čoraz viac priaznivcov napríklad v Nemecku, Francúzsku alebo USA. Záujem zahraničia pritiahla aj pri reprezentácií Slovenska na EXPO 2020 v Dubaji, kde zastupovala barefoot komunitu z celého sveta.

Niet sa čomu čudovať. Unikátny typ obuvi zo Žiliny pozitívne vplýva na klenbu chodidla, prácu šliach i svalov. Barefoot je synonymom návratu k čo najprirodzenejšiemu štýlu pohybu, podporuje držanie tela a flexibilná podrážka vám pripraví i dokonalú masáž reflexných bodov na chodidlách.

Be Lenka, PR, nepouzivat

To všetko platí rovnako pre balerínky, ktoré by mali byť súčasťou každého botníka aktívnej ženy počas neustále dlhších a teplejších dní. Nie je nič lepšie než dopriať svojim nohám odmenu v podobe komfortu.

Be Lenka navyše ponúka rôzne farebné variácie, aby každá dáma mohla podčiarknuť svoju osobnosť. Čiernu, ružovú, zlatú či bielu dopĺňa medzi novinkami zelená farba, no a na svoje si prídu dokonca aj milovníčky námorníckeho štýlu. K modro-bielym pruhovaným topánkam už len nahodiť červené šaty a môžete vyraziť na dobrú zmrzlinu.

chyba