Recept na inteligentný a udržateľný spôsob nákupu a predaja módy? Recyklujte, redukujte, remixujte!

Udržateľná móda nie je len prechodný trend, ale skôr zdravý koncept, ktorý sa stáva životným štýlom.

11.03.2022 00:00
remix, pr nepouzivat Foto:

Skutočnosť, že móda je jedným z hlavných znečisťujúcich priemyselných odvetví, ktoré ovplyvňujú životné prostredie a kvalitu života na Zemi, nás núti byť pri nakupovaní čoraz uvedomelší, pozornejší a zodpovednejší.

Ako môžeme nakupovať chytro a udržateľne a zároveň chrániť prírodu? Recept je jednoduchý – prikloniť sa k nákupu už hotových výrobkov, napríklad z outletových a secondhandových kolekcií, alebo znovu zaviesť oblečenie a doplnky, ktoré nenosíte.

Foto: Remixshop.com
remix, pr nepouzivat

Inteligentné nakupovanie na Remix

Nakupujte inteligentne – v online secondhande a outlete Remixshop.com nájdete všetky svetové značky, ktoré máte radi, od špičkových produktov až po outletové kolekcie. Každý deň sa na Remix nahrá viac ako 15 000 produktov, z ktorých väčšina sú skutočne jedinečné kúsky.

Ceny na Remixshop.com sú oveľa nižšie ako v kamenných obchodoch – zľavy sa pohybujú až do 80 % alebo 90 % a niekedy prekvapivo klesajú – pridajte si svoje obľúbené kúsky do obľúbených, denne ich sledujte a môžete ich kúpiť za ešte výhodnejšiu cenu!

Kvalita produktov na Remixshope je samozrejme nekompromisná, pretože všetky sú starostlivo ručne kontrolované. Keď nakupujete na Remixshop.com, nielenže ušetríte peniaze, ale zároveň pomáhate udržiavať našu planétu čistejšiu.

Foto: Remixshop.com
remix, pr nepouzivat

Predávajte jednoducho a ľahko na Remixe

Upratovanie šatníka je dobré pre vás aj pre planétu. Ak dáte oblečeniu, ktoré už nenosíte, druhú šancu, urobíte radosť niekomu inému.

Predaj na Remixshope je veľmi jednoduchý, ľahký a pohodlný: získajte online cenovú ponuku na svoje oblečenie, pošlite ho do Remixu a za schválený tovar hneď dostanete peniaze. Nemusíte nič fotografovať ani čakať, kým sa tovar predá. Jednoducho ho vložte do nášho Remix Bag a pošlite nám ho. Remix schvaľuje stovky značiek, jediné, na čo si musíte dávať pozor, je kvalita zasielaných produktov – ak by vaše oblečenie bolo vhodné ako darček pre priateľa, bude vhodné aj na predaj.

Foto: Remixshop.com
remix-background-18

Nákup a predaj na remixshop.com

Recyklujte, redukujte, remixujte! To je motto Remixu, moderného a chytrejšieho spôsobu nákupu a predaja oblečenia. Na stránke Remixshop.com nájdete množstvo módnych kúskov z druhej ruky a outletov od známych značiek za dostupné ceny.

Využite skvelé ponuky na Remix, majte štýl a zároveň urobte niečo pre seba a pre planétu.

Foto: Remixshop.com
remix, pr nepouzivat
chyba