7 jednoduchých trikov, ako vyzerať lepšie a krajšie

Krása zohráva v našom živote dôležitú úlohu. Svojím spôsobom je to naša vizitka. S pribúdajúcim vekom, vplyvom génov a okolia však na svojej kvalite stráca. Siahnuť po invazívnom estetickom zákroku ešte nie je jediné riešenie. V niektorých prípadoch si môžete svoje telo (a možno aj dušu) skrášliť aj inak a bez vedľajších účinkov a bolesti.

17.02.2022 00:00
seocentrum, PR, nepouzivat Foto:

Poďte sa spolu s nami pozrieť na tipy, ktoré vás omladia rýchlo a bez zbytočných starostí.

Rozmaznávajte svoju pokožku

Koža je prvým dôležitým znakom príťažlivosti. Jej stav nám dáva predstavu o tom, ako sa telo dokáže vyrovnať s vonkajšími vplyvmi prostredia a príznakmi starnutia. Aj jej funkcie sú ale vekom obmedzené. Skúste jej preto pomôcť dôkladnou a pravidelnou starostlivosťou za pekným toaletným stolíkom.

Pleť potrebuje pre svoj život kyslík, takže sa poprechádzajte na čerstvom vzduchu. Na opuchnuté oči môžete použiť obklad z vrecúšok zeleného čaju. Vrásky zasa vyhladí pravidelná hydratácia pleti, na ktorú môžete použiť obyčajnú vodu.

Starajte sa o svoje zuby

Rovnomerne biele zuby sú ideálom ústnej krásy. Čoraz viac dospelých preto teraz dobieha na ústnej hygiene to, čo v mladosti podcenili. Čistenie zubov dvakrát denne kefkou i zubnou niťou je základ, vďaka ktorému sa vyhnete aj mnohým nepríjemným zápalom.

Vyberte si spoločenské šaty, ktoré vám sadnú

Šaty robia človeka, to je pravda odveká. Vybrať si však podľa farby a ceny nestačí. Aj pomocou vhodne zvoleného outfitu môžete predsa skryť nedokonalosti a zvýrazniť prednosti. Tak na to pri výbere vhodného strihu luxusných dlhých spoločenských šiat myslite.

Ozdobte sa zlatým príveskom

O príjemné osvieženie celkového vzhľadu sa môžu postarať aj doplnky odevu a tela, ktorými sú najčastejšie šperky. Tie si dnes môžete kúpiť cez internet a vo veľmi dobrej cene. Stačí vsadiť na správnu veľkosť a zažiariť s novým zlatým príveskom na večierku ako tá najväčšia filmová hviezda.

Dodajte vlasom lesk

Korunou krásy sú naše vlasy. Aby ste teda nimi naozaj „zažiarili“, mali by ste im venovať náležitú pozornosť. Aby boli zdravé a silné, občas si urobte niekoľkodňovú kúru bez použitia akejkoľvek chémie. Nielen pokožka, ale aj vlasy potrebujú dostatočnú hydratáciu, ktorou im zaručíte ten najkrajší lesk.

Vyspite sa do krásy

Znie to banálne a až príliš jednoducho, ale povedzme si úprimne: Kto v dnešnej dobe spí zdravo sedem až osem hodín? Nadčasy, stres a nespavosť nás oberajú o spánok, čo sa podpisuje na pleti.

A pritom sa naša pokožka a imunitný systém môžu zotaviť zo stresu dňa iba s dobrým spánkom. Počas nočného odpočinku sa bunky obnovujú a to nám dáva na druhý deň ráno sviežu a zdravú pleť.

Pozitívna nálada

Ako sme spomínali, stav pokožky je našou vizitkou. Náš psychický stav sa teda môže na jej kvalite odraziť tiež. Vrcholný tip pre krásnu pleť preto znie: Robte všetko s radosťou a úsmevom na tvári.

chyba