Darujte na Valentína šperk

Valentín, romantika, spoločne strávený čas a, samozrejme, darček, ktorý skrášli vašu polovičku a zanechá dlhodobú spomienku. Ak sa rozhodnete darovať šperk, na Valentína ním potešíte každú ženu.

08.02.2022 00:00
Sofia, PR, nepouzivat

Povedzte to srdcom

Žiadny iný symbol nie je tak jednoznačný ako srdiečko. Práve preto sú šperky s týmto motívom vyhľadávané zaľúbencami nielen na Valentína. Darujte jej vaše srdce v podobe krásneho šperku zo zlata či striebra. Najčastejšie sa kupujú náušnice. Sú najobľúbenejším dámskym šperkom, no nič nepokazíte ani jemným náhrdelníkom alebo príveskom na retiazku.

odkaz
sofia 1, PR, nepouzivat
odkaz
sofia 2, PR, nepouzivat

Nežné perly

Perly ženy milujú pre ich nadčasovosť a eleganciu. Aj keď sú nežné a jemné, zvýraznia krásu každej ženy a sú neprehliadnuteľné. Klasikou sú biele perly a je len na vás, či vyberiete strieborné alebo zlaté osadenie. Okrem bielych nájdete aj romantické ružové, sivé, ale aj menej tradičné čierne perly. Potešte ju jedinečným perlovým šperkom – darujte jej náušnice, prívesok alebo rovno zladený set.

odkaz
sofia 3, PR, nepouzivat
odkaz
sofia 4, PR, nepouzivat
odkaz
sofia 5, PR, nepouzivat
odkaz
sofia 6, PR, nepouzivat

Medailóny

Otvárací medailón s fotografiou býva často najmilším šperkom. Vložte do neho vašu prvú spoločnú fotku alebo obrázok, ktorý zachytáva romantickú spomienku. Fantázií sa medze nekladú. Nemusíte ostať len pri klasickom type medailónu. Dnes sú v ponuke napríklad aj štýlové sklenené medailóny. V ich vnútri nájdete rôzne symboly a pohyblivé zirkóny, ktoré ho spravia výnimočným.

odkaz
sofia 7, PR, nepouzivat
odkaz
sofia 8, PR, nepouzivat
odkaz
sofia 9, PR, nepouzivat
odkaz
sofia 10, PR, nepouzivat

Náramok pre neho

Aj mužov poteší originálny darček v podobe šperku. Čo tak štýlový pánsky náramok? Na výber máte širokú škálu materiálov a dizajnov. V poslednej dobe sú veľmi obľúbené náramky z prírodných kameňov. Hodia sa na bežný deň, ale dobre vyzerajú aj k elegantnému obleku. Na širokých pánskych zápästiach zase veľmi pekne pôsobia masívnejšie kožené náramky. No a ak váš milý preferuje klasiku, potešíte ho striebornou alebo oceľovou retiazkou na ruku.

odkaz
sofia 11, PR, nepouzivat
odkaz
sofia12, PR, nepouzivat

Množstvo iných krásnych šperkov nájdete v predajniach a e-shope SOFIA.

chyba