Tieto krúžky zabezpečia vašim deťom dobrú kariéru – viete, čomu by sa mali venovať vo voľnom čase?

Druhý polrok sa o chvíľu začína a to pre mnohých žiakov znamená čas dôležitých rozhodnutí. Od výberu strednej či vysokej školy, na ktorej chcú pokračovať so štúdiom, až po krúžky, ktoré im môžu pomôcť vytvoriť základ na stabilnú a lukratívnu kariéru!

19.01.2022 00:00
programko, PR, nepouzivat Foto:

Každý rodič si uvedomuje, že dobré vzdelanie je základom dobrého života. Rozmýšľali ste však nad tým, ako môže vaše dieťa ovplyvniť spôsob, akým trávi svoj voľný čas?

Väčšina krúžkov sa snaží pracovať s detským talentom na šport či umenie. Ale existujú mimoškolské aktivity, ktoré môžu vášmu dieťaťu dať praktické vedomosti a veľmi dobré predpoklady na úspešnú, ale hlavne istú kariéru.

Pevný základ do života? Čítanie, písanie, programovanie

Jednou z týchto schopností je bezpochyby programovanie. Už základné porozumenie kódu je dnes veľkou výhodou – a hoci sa môže zdať komplikované, pre deti môže byť rovnako prirodzené ako čítanie či počítanie. Stačí, ak sa mu začnú venovať dostatočne skoro.

Bohužiaľ, škôl, ktoré by túto dôležitú zručnosť zaradili do bežného vyučovania, je ako šafránu – a práve vhodné krúžky môžu byť plnohodnotnou náhradou.

V škole nie sú vhodné krúžky? Vyrazte na internet

Dnes už nie ste v krúžkoch obmedzení len na ponuku vašej miestnej školy. Internet ponúka mnoho rôznych kurzov, ktoré môžu výučbu programovania plnohodnotne nahradiť – väčšinou sa však zameriavajú na stredoškolákov a vysokoškolákov.

A preto sme vytvorili kurzy Programko. Sú špeciálne navrhnuté pre deti od 3. až do 9. triedy základnej školy a naučia vaše deti hravou formou základy programovacích jazykov, ako napríklad C++, Java alebo Python. Sme tím skúsených programátorov, a preto vieme, že deti sa v prvom rade musia naučiť to najužitočnejšie: myslieť ako programátor. Aj keby sa nakoniec programovaniu nevenovali, pochopenie programátorskej logiky bude vo svete s čoraz väčšou automatizáciou a silnejúcou rolou internetu jednou z najdôležitejších vlastností.

Foto: Pexels
programko, PR, nepouzivat

Stačí 75 minút týždenne

Počas desiatich lekcií s lektorom si deti precvičia matematiku a logiku a hlavne si získané znalosti vyskúšajú hneď v praxi – či už pri príprave jednoduchej webovej stránky, alebo dokonca vlastnej počítačovej hry.

Lekcie prebiehajú v malých skupinkách 5 študentov jedenkrát týždenne. Lektor tak má počas 75 minút dostatok času venovať sa každému študentovi a uistiť sa, že deti lekciu nielen „absolvovali”, ale jej aj skutočne rozumejú a vedia ju aplikovať v reálnych situáciách. Všetky lekcie navyše obsahujú aj dodatočné materiály vytvorené profesionálnymi programátormi, vďaka ktorým sa môžu deti neskôr k látke vrátiť.

Krúžok programovania vás nebude stáť majland

Veríme, že každé dieťa by malo mať možnosť učiť sa programovanie – a práve preto patria naše kurzy medzi najdostupnejšie. Za 138 € dostanú vaše deti:

  • 750 minút vyučovania s lektorom,
  • Každé 3 týždne hodnotenie v PDF formáte o tom, ako vaše dieťa napreduje a zoznamom vecí, ktoré sa za toto obdobie naučilo,
  • PDF materiály k lekciám s množstvom ďalších informácií na ďalšie štúdium,
  • Potvrdenie o absolvovaní kurzu Programka.

Zmeňte svojim deťom život jedným krúžkom

Vďaka kurzom Programka môžete dať svojim deťom do rúk jednu z najdôležitejších zručností budúcnosti. Jedno poobedie týždenne ich dokáže pripraviť na štúdium na špecializovanej strednej škole alebo im otvoriť možnosti k ľahkej brigáde, či dokonca k vlastnému podnikaniu … a navyše sa pritom aj dobre zabaviť.

Autori projektu tiež mysleli na staršich žiakov stredných škôl a vytvorili pre nich sesterský web ecademy.sk. Ten sa od programko.sk líši iba tým, že sa zameriava na vyššie ročníky, ktoré znalosťami základov programovania môžu do budúcnosti nadobudnúť výhodu, ktorou programovanie rozhodne bude.

Prihláste svoje deti ešte dnes a pripravte ich na život v budúcnosti. Stačí kliknúť na www.programko.sk, vybrať si jeden z kurzov… a nechať ich nasávať informácie. A môžete sa k nim pridať aj vy!

Kvôli menším skupinám pri štúdiu je počet miest v kurze obmedzený. Ak si chcete rezervovať miesto, prihláste svoje deti ešte dnes!

chyba