Námornícka modrá, zelená a bordová - najmódnejšie farby pánskych zimných búnd na nadchádzajúcu sezónu!

Viete, čo sa túto sezónu nosí? V chladných mesiacoch chceme všetci hlavne zostať v teple a vyzerať dobre. Preto sme si pre vás pripravili tipy, čo na seba, aby obe požiadavky boli na sto percent splnené. V zime predsa nemusíte vždy nosiť len čierne zvršky. Zahriať sa môžete trendovými odtieňmi pánskych zimných búnd v rôznych strihoch. Vyberte si niektorý z hitov zimnej sezóny - odtiene námorníckej modrej, zelenej alebo bordovej a vyrazte do ulíc štýlovo ako nikdy predtým!

24.11.2021 00:00
Pako solution, PR, nepouzivat

Prečo dať šancu námorníckej modrej?

Vy ešte nemáte zimnú bundu v námorníckej modrej? Tak to by ste mali rýchlo napraviť. Námornícka modrá je totižto nová čierna! Môžete sa spoľahnúť, že ju hravo skombinujete so všetkým, čo vám visí v skrini! Stačí si len vybrať, aký štýl zimnej bundy preferujete a kam všade ju chcete nosiť. Univerzálnym riešením je prešívaná páperová bunda jednoduchého vzhľadu, pretože sa výborne hodí k elegantnejším outfitom napríklad do práce, no aj k bežným, ležérne ladeným kombináciám na každodenné nosenie. Námornícka modrá je navyše odtieň, ktorý pristane asi každému mužovi a nie je to len sezónna záležitosť.

Aké odtiene zelenej sú v kurze?

Vojenská zelená a teplá parka s hrejivou kožušinovou kapucňou je už doslova legenda, bez ktorej si chladné mesiace ani nevieme predstaviť. Najmä k čiernym nohaviciam a čiapke vyzerá výborne, no aj s džínsami tvorí harmonickú kombináciu. Army štýl je stále populárny, takže ani s maskáčovo zelenou zimnou bundou neurobíte v nastávajúcej sezóne chybu. Nielen na klasických zimných bundách s kapucňou, ale aj na prešívaných modeloch kamuflážový vzor spoľahlivo vynikne a hodí sa do mestskej džungle, ale aj na prechádzky do prírody. Ak túžite vyniknúť a byť si istý, že vás zaručene nik neprehliadne, siahnuť môžete aj po neónovo zelenej športovej zimnej bunde, najmä ak sa chystáte na svah. Žiarivá zelená je v roku 2021 obrovský hit.

Bordová vám pristane!

Teplý odtieň bordovej v zime jednoznačne potrebujete zakomponovať do svojich outfitov! Vždy, keď von udrie treskúca zima a vy ste nútení vyjsť do mrazov, už len pohľad na túto hrejivú farbu vám spríjemní zimné počasie. Bordová je farba ako stvorená na zimné pilotné bundy s kožušinovým golierom, v ktorých zahviezdite v meste či cestou do práce. Ani prešívané zimné bundy v bordovej farbe nebudú stáť túto sezónu nevyužité v skrini. K rifliam a mikine sú osvedčenou kombináciou a hanbu vám neurobia ani s chinos nohavicami. Je len na vás, či uprednostníte model s viacerými vreckami, napríklad aj na rukávoch, alebo ste radšej za jednoduchší typ s nenápadnými vreckami po bokoch. V každom prípade, bordová je jedna z farieb, ktorá túto sezónu hrá prím a nemala by vám chýbať.

Ak by sa vám zišla nová zimná bunda, no nechcete na ňu minúť celý majetok, odporúčame navštíviť internetový obchod Bolf. Z pestrej ponuky farieb, strihov a materiálov si nebude mať problém vybrať pánsku zimnú bundu žiaden muž.

chyba