TOP darček si VYROBÍTE sami

Každý rok tá istá dilema? Obdarovať deti nie je problém, zoznam pre Ježiška si napíšu sami. Ale väčšina z nás každý rok rieši, čím potešiť teenagera, sestru, kolegu a ďalších blízkych, ktorým kávovar za 200 € jednoducho kúpiť nemôžete.

25.11.2021 00:00
www.navrhinsi.sk.1, PR, nepouzivat Foto:

Stávkou na istotu sú foto darčeky, pri troche fantázie a pomoci profesionálov krásne personalizované spomienky, na ktoré sa bude dotyčný s láskou dívať každý deň.

Tričká s vlastnou potlačou

V poslednom období zažívajú boom a niet sa čo čudovať. Vtipné a jedinečné, často obdarovaného vystihnú viac ako tisíc slov. Kto je kreatívny a chce, aby jeho tričko alebo mikina s potlačou boli skutočným originálom, navrhne si vlastné. Na stránke www.navrhnisi.sk nájdete perfektný grafický program, zrozumiteľný kreátor, s pomocou ktorého vytvoríte foto darčeky podľa vlastného vkusu a fantázie. S online „návrhárom“ sa pracuje ľahko a intuitívne, vytvoriť si vlastné tričko s potlačou alebo iný predmet (okrem oblečenia ponúkajú rúška, vankúše, zástery, hrnčeky či tašky) je veľmi jednoduché a pohodlné, zaberie to niekoľko minút. Naklikáte si farbu, veľkosť, nápis, typ písma, vložíte fotku, obrázok alebo vlastnú kresbu a hotovo, poradia si aj menej technicky zdatní jedinci. Kto má naozaj rad „vlastnoručnú prácu“, takýto darček určite ocení, a to nielen na Vianoce, ale počas celého roka. Výhodou oblečenia s potlačou je totiž obrovská variabilita a možnosť využiť ho ako darček v akejkoľvek situácii. A koho nepoteší teplá mikina alebo hrnček s potlačou, fotkou detí / vnúčat? Radosť piť rannú kávu z personalizo­vanej šálky.

Foto: www.navrhnisi.sk
www.navrhinsi.sk.3, PR, nepouzivat

Nevymýšľajte, čo už iní vymysleli za vás

Každý je občas pod časovým tlakom, tričká s vlastnou potlačou sú super, ale nie všetci sme natoľko šikovní a kreatívni. Výročie, okrúhle narodeniny, rozlúčka s pani učiteľkou, prípadne so slobodou? Neexistuje, že nenájdete vhodný motív v kategórii „s hotovou potlačou“. Úplnou topkou sú aktuálne tričká pre psíčkarov. Na webe www.navrhnisi.sk vymysleli jedinečné tričká s ilustráciou psích plemien, aké nikde inde nenájdete. Ku špeciálne graficky vytvorenej animácii psieho plemena (na výber viac ako 150 najznámejších) si môžete umiestniť meno svojho štvornohého miláčika. Ďalšou mimoriadne obľúbenou kategóriou sú mikiny a tričká s vlastnou potlačou pre milovníkov veteránov. Ak máte v okolí automobilového fanúšika, darujte mu tričko s fotkou prvého auta alebo obľúbenej značky. Čo myslíte, ako zareaguje váš otec / švagor / najlepší kamarát, keď si pod stromčekom nájde takú istú červenú škodovku, akej gumy dral tesne po 18-tke?

Foto: www.navrhnisi.sk
www.navrhinsi.sk.4, PR, nepouzivat

Vtipné tričká a iné oblečenie s potlačou plus rôzne personalizované darčeky dnes už ponúka množstvo dodávateľov. To však neznamená, že sú všetky rovnaké. Dôležitý je kvalitný textil vysokej gramáže, bezchybná tlač, možnosť výroby motívu na mieru, čas realizácie, celkový servis a prístup dodávateľa. Zohľadnite to pri výbere firmy, u ktorej si foto darčeky alebo oblečenie a iné predmety s vlastnou potlačou objednáte. Viac info na www.navrhnisi.sk

Foto: www.navrhnisi.sk
www.navrhinsi.sk.6, PR, nepouzivat
chyba