Pozrite sa, aké šperky darovať na Vianoce

Stále neviete, čo darujete najbližším? Inšpirujte sa nápadmi, ktoré sme pre vás pripravili a zjednodušte si nakupovanie.

25.11.2021 00:00
Sofia vianoce1, PR, nepouzivat

Okúzľujúce šperky pre ženy

Nežné perly

Perlové šperky sa hodia na bežný deň, rodinnú oslavu, ale aj slávnostnú udalosť. Je len na vás, aké vyberiete. Má radšej zlato alebo striebro? Páčia sa jej klasické biele alebo farebné perly? Skvelou voľbou sú napichovacie náušnice, prívesok alebo set týchto dvoch šperkov.


odkaz
sofia vianoce2, PR, nepouzivat
odkaz
sofia vianoce3, PR, nepouzivat

Obľúbené symboly

Hodnota šperku nie je ukrytá len v jeho cene, ale aj v emócií, ktorú vyvolá. Preto sú tak obľúbené symbolické šperky. Ako vianočný darček sa hodia najmä ochranné motívy anjelov a anjelských krídel. Potešiť ju môže aj srdiečko alebo strom – symbol rodiny a života.

odkaz
sofia vianoce4, PR, nepouzivat
odkaz
sofia vianoce5, PR, nepouzivat

Zlaté šperky

Šperky zo zlata sú obľúbené pre svoju hodnotu a trvácnosť. Darujte jej minimalistický náhrdelník alebo praktické napichovacie náušnice. Sú to skvelé šperky na každodenné nosenie. Vybrať môžete aj zlatý model s diamantmi, ktorý bude krásnym vianočným prekvapením.

odkaz
sofia vianoce6, PR, nepouzivat
odkaz
sofia vianoce7

Doplnky pre štýlových mužov

Kvalitné hodinky

Na výber je široké spektrum dizajnov a funkcií hodiniek. Nenáročný muž ocení minimalistické hodinky, ktoré pekne ladia aj k obleku. Športovcovi sa zavďačíte modelom odolným voči vode a nárazom, s funkciami ako GPS. Mechanické hodinky budú pekný darček pre milovníkov klasickej hodinárskej práce.

odkaz
sofia vianoce8, PR, nepouzivat
odkaz
sofia vianoce9, PR, nepouzivat

Pánske náramky

Najžiadanejšie pánske šperky sú práve náramky. Štýlový doplnok do práce aj na voľný čas. Na výber sú materiály ako striebro, hypoalergénna a odolná oceľ alebo obľúbené prírodné kamene, či koža.

odkaz
sofia vianoce10, PR, nepouzivat
odkaz
sofia vianoce11, , PR, nepouzivat

Kvalita pre najmenších

Môžete sa poobzerať po kvalitných detských šperkoch. Pre menšie slečny sú ideálne zlaté náušničky. Staršie parádnice môžete obdarovať kúskami, ktorých dizajn už nemusí byť len detský. Dievčatá sa chcú predsa podobať na svoje mamy. Hodinky s obľúbenými rozprávkovými motívmi potešia aj chlapcov.

odkaz
sofia vianoce12, PR, nepouzivat
odkaz
sofia vianoce13, PR, nepouzivat

Veríme, že naše tipy vám nakupovanie uľahčia. Viac inšpirácie nájdete v predajniach SOFIA a e-shope www.SOFIA.sk.

chyba