Dajana Rodriguez, slovenské kabelky so svetovým potenciálom

Kedysi odvážna myšlienka mladej Dajany, dnes jedinečná slovenská značka, ktorá nemá obdoby. Jej kabelky si obľúbilo aj mnoho známych Sloveniek.

19.10.2021 00:00
dajana rodriguez, PR, nepouzivat Foto:

Vízia Dajany Rodriguez, zakladateľky a dizajnérky značky sa zhmotnila pred ôsmimi rokmi. Odvtedy rodinná firma vytvára jedinečné kabelky s historickým a tradičným príbehom, ktoré si nájdu miesto v šatníku každej ženy. Vďaka poctivej slovenskej výrobe, popredným technológiám, špičkovej kvalite a nadčasovému vzhľadu vás bude kabelka Dajana Rodriguez sprevádzať roky.

Portfólio produktov sa pomaly rozrastá o nové modely kabeliek, ale aj o jedinečné doplnky. Aj keď sú hlavným nosníkom kolekcií kabelky s unikátnymi vyšívanými motívmi, nájdu sa v nich aj kúsky s minimalistickým dizajnom. Preto si tu každá žena nájde to svoje!

Foto: archív Dajana Rodriguez
dajana rodriguez, PR, nepouzivat

KOLEKCIE

Každá kolekcia prichádza s novým nápadom a s jedinečným vyšívaným motívom dvakrát do roka, vždy keď Dajana načerpá dostatočnú inšpiráciu zo svojho každodenného života. Často sú ňou práve zákazníčky, pocity, svetová móda a v posledných rokoch čoraz viac aj naša história a kultúra, ktorú Dajana premieta do súčasnej módy.

Pozrite si posledné kolekcie jeseň/zima, ktoré zaručene oživia váš jesenný šatník!

Foto: archív Dajana Rodriguez
dajana rodriguez, PR, nepouzivat

ARTEMIS

Najnovšia kolekcia jeseň/zima 2021 nesie mýtické meno Artemis, gréckej bohyne lesov a divej zvery. Prichádza s originálnym spojením prírodných, historických a moderných prvkov, vďaka čomu jednotlivé kabelky pôsobia luxusne, no zároveň hravo. Zemité farby, jedinečná listnatá výšivka a typické stredoeurópske zvieratá evokujú nám blízke prírodné prostredie. Jednotlivé produkty sa navzájom dopĺňajú a výborne ladia s jesenným a zimným oblečením či obuvou!

Foto: archív Dajana Rodriguez
dajana rodriguez, PR, nepouzivat

AURORA

V prírodnom duchu sa nesie aj minuloročná jesenná kolekcia Aurora, ktorej meno je zároveň synonymom nových začiatkov. Dokonale vystihuje celú kolekciu, ktorá poukazuje na svitanie na lepšie časy, na ktoré všetci počas aktuálnej pandemickej situácie čakáme. Celá kolekcia sa nesie v sviežej modrej a čiernej farbe a jej ústredným motívom je Dajanin obľúbený vtáčik, symbol slobody a prírody. V skratke, každá kabelka z kolekcie vám rozjasní deň a zaručene oživí každý jesenný outfit!

Foto: archív Dajana Rodriguez
dajana rodriguez, PR, nepouzivat

PRINCESSA

Ďalšia kolekcia plná štýlových jesenných kabeliek s vyšívaným motívom inšpirovaným historickými ornamentami slovenských hradov a zámkov nesie meno Princessa. Napriek tradičnej farebnej kombinácii čiernej a hnedej, pôsobia kabelky maximálne luxusne, hlavne vďaka originálnym strieborným a zlatým výšivkám! Jednoducho elegantná a neobyčajne rafinovaná.

Foto: archív Dajana Rodriguez
dajana rodrigues, PR, nepouzivat

S Dajanou Rodriguez získate unikátnu kabelku na bežné, ale aj výnimočné dni.

chyba