So SunnyCard s predpredajnou zľavou 20% je lyžovačka výhodná

Sezónna karta SunnyCard planí v 9 lyžiarskych strediskách v Rakúsku a Taliansku a je výhodná pre všetkých čo často lyžujú

11.10.2021 00:00
Ski Hinterstoder , PR, nepouzivat Foto:
  • Rodiny lyžujú od 11,25 € na deň za osobu
  • Záruka vrátenia peňazí z dôvodu pandémie pri dlhodobom uzatvorení prevádzky

Pre všetky rodiny, ktoré si užívajú zimu naplno, milujú zmenu a sú zorientovaní v cenách je karta SunnyCard ideálnym produktom. Týždeň lyžovačky počas Vianočných prázdnin, týždeň cez zimné prázdniny a k tomu pár dní lyžovania navyše a už je SunnyCard neprekonateľná. Kto si v predpredaji do 31. októbra 2021 kúpi kartu SunnyCard, zaplatí za neobmedzený pôžitok z lyžovania v 9 lyžiarskych strediskách v Rakúsku a Taliansku (Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Hinterstoder, Wurzeralm, Almtal-Bergbahnen/Kasberg, Hochficht, Grossglockner/He­iligenblut, HochKössen a na Schnalstalskom ľadovci v Taliansku) počas celej sezóny 450 euro (bežná cena je 563 euro). Rodina s dvoma deťmi pod 15 rokov (ročník 2007) takto zaplatí za celú sezónu 900 euro, pretože deti do 15 rokov lyžujú zadarmo ak majú obaja rodičia zakúpenú kartu SunnyCard. Za 20 dní lyžovania zaplatí štvorčlenná rodina nasledovnú sumu za deň: 900 euro: 20 = 45 : 4 osoby = 11,25 euro na osobu. S cenou 11,25 eura na deň bude lyžovačka v strediskách kde akceptujú SunnyCard skutočne výhodná.

odkaz
logo skisport, PR, nepouzivat

Aj rodičia vychovávajúci dieťa bez partnera majú jedinečnú príležitosť na výhodnú lyžovačku. Takto získajú všetky deti do 10 rokov (ročník 2012 a mladšie) žijúce v domácnosti pri kúpe SunnyCard pre dospelého kartu SunnyCard pre dieťa zdarma.

Pre športovcov pod 25 rokov veku je nová karta SunnyCard U 25 v predpredaji iba za 383 eur (cenníková cena je 479 eur). Cena sezónnej karty pre mládež (ročník 2003–2006) je 338 eur v predpredaji (423 eur od 1.novembra 2021).

Kartu SunnyCard MO-FR ocenia tí, ktorí majú čas počas týždňa dostatok času a majú radi pokojné lyžovanie bez čakania na vleky. Karta je v ponuke vo verzii na pracovné dni (platná od pondelka do piatka počas celej sezóny vo všetkých 9 lyžiarskych strediskách) za 328 eur (od 1. 11. 2021 za 410 eur).

Tiež v sezóne 2021/22 platí spätný bonus z dôvodu pandémie

Naša minuloročná ponuka spätného bonusu z dôvodu pandémie platí opäť aj túto sezónu. Bonus možno použiť, ak sú všetky lyžiarske strediská partnerských destinácií karty SunnyCard v Hornom a Dolnom Rakúsku oficiálne zatvorené súčasne (Hinterstoder, Wurzeralm, Hochficht, Almtal-Bergbahnen/Kasberg, Hochkar a Ötscher) a zákazník používa kartu SunnyCard menej než 15 dní počas jej platnosti.

odkaz
Ski pandemie teaser SK, PR, nepouzivat

Jednoducho objednajte: Dostupnosť karty SunnyCard

Kartu SunnyCard môžete získať prostredníctvom objednávkového formulára mailom (info@hiwu.at), faxom (++43 7564/5275–130) alebo listom. Objednávkový formulár nájdete na stránke www.skisport.com/cs.

Svoju sezónnu kartu si môžete kúpiť aj online TU.

Sezónne karty sú platné počas všetkých prevádzkových dní v zimnej sezóne 2021/2022 s výnimkou Schnalstalského ľadovca. Navyše je SunnyCard na Schnalstalskom ľadovci platná od 30. októbra 2021 do 18. apríla 2022.

Na vystavenie karty SunnyCard sú potrebné nasledujúce dokumenty:

  • vyplnený a podpísaný objednávkový formulár
  • fotografie
  • na vystavenie karty SunnyCard pre deti zdarma: potvrdenie o rodinnej príslušnosti alebo kópia rodného listu
Foto: Hochkar © Ludwig Fahrnberger
Ski Hochkar, PR, nepouzivat
Foto: Lackenhof am Ötscher © Mostviertel.at
Ski Lackenhof, PR, nepouzivat
Foto: Wurzeralm © Moritz Ablinger
ski Wurzeralm, PR, nepouzivat
Foto: Kasberg © Oberösterreich Tourismus GmbH, Salih Alagic
Ski Kasberg, PR, nepouzivat
Foto: Hochficht © Moritz Ablinger
Ski Hochficht, PR, nepouzivat
Foto: Hochkössen © Bernard
Ski Hochko, PR, nepouzivat
Foto: Heiligenblut (C) Peter Maier
Ski Heiligenblut, PR, nepouzivat
chyba