Na nákup do školy si nezabudnite modrú kartu! Vyjde vás to lacnejšie najmenej dva razy

Blíži sa školský rok a rodičia opäť načrú hlboko do svojich peňaženiek. Nemusí to však byť až také bolestivé, ak viete, kde nakúpite školské potreby za najlepšie ceny.

27.08.2021 00:00
planeo, PR, nepoužívať

Už to začína! Len pár dní chýba do začiatku školského roka a hoci ešte deťom vymýšľame prázdninový program, už myslíme aj na to, čo všetko budú do školy potrebovať. Na perá a ceruzky bude treba nový peračník, zošity, knihy a s láskou pripravenú desiatu si zas decká chcú nosiť v novej školskej taške a batohu. No a samozrejme bez elektroniky sa nezaobídu. Kalkulačka je základné minimum, staršie deti už budú potrebovať tablet či notebook alebo počítač. Svoje o tom vie aj Mária Smejová z marketingového oddelenia PLANEO Elektro.

planeo STEP BY STEP TOUCH2, PR, nepoužívať
planeo STEP BY STEP, PR, nepoužívať

V PLANEO Elektro nájdete školské potreby pre menších aj starších školákov, dievčatá aj chlapcov.

„Doteraz boli u nás nákupy do školy vždy spojené aj s nákupom do škôlky. Tento rok už máme doma dvoch školákov, takže okrem prezúvok a športového oblečenia obe deti zakaždým ‚súrne potrebujú‘ nový peračník a najlepšiu školskú tašku pre začínajúceho prváčika,“ hovorí mama 6-ročného Brunka a 9-ročnej Melinky. „Ako mamu ma potešilo, že v sortimente PLANEO Elektro máme také novinky ako školské tašky, batohy a aj celé sety a teraz za zvýhodnené ceny. Moje deti neodolali plne vybaveným blikajúcim peračníkom a ja sa im vôbec nečudujem, v ich veku by som po takých túžila tiež,“ so smiechom priznáva mladá mamička.

Pozrite si celú ponuku školských potrieb v PLANEO Elektro!

Do výbavy školáka patria aj kalkulačky. V PLANEO Elektro dostanete najpredávanejšiu kalkulačku pre základné školy CASIO FX220 PLUS 2E, deviatakom a maturantom sa zíde CASIO FX 85CE X, kalkulačka odporúčaná na testovanie T9 a maturity a vysokoškoláka potešíte vedeckou kalkulačkou FX991CE X, zvládajúcou aj tie najnáročnejšie výpočty.

www.planeo.sk/katalog

No a aby ste vy nemuseli neustále počítať, ako to všetko nakúpiť čo najvýhodnejšie, je tu jedna pomôcka: modrá PLANEO karta. Na ňu vám v sieti predajní PLANEO Elektro pripíšu v podobe eur 3 percentá z každého nákupu. Dá sa povedať, že s každým nákupom zarobíte na modrú kartu peniaze, ktoré môžete využiť pri ďalšom nákupe, takže ten bude o to lacnejší. Ak ju ešte nemáte, stačí sa zaregistrovať online alebo v predajni a ak ju už máte, tak určite viete, že okrem peňazí, ktoré vám na nej po nákupe pribudnú, máte s modrou kartou v rámci Rodinnej ponuky aj výhodnejšie ceny za vybraný tovar. Veď prečo nenakupovať za najlepšie ceny, keď je to také jednoduché?

chyba