Patríte medzi rozlietané mamy? Tieto tipy vám pomôžu

Viete, kto prežíva aj tie najrušnejšie rána s úsmevom? No predsa letušky! Nechajte si poradiť od skúsených profesionálok, a prípravy do školy budete mať vždy pod kontrolou.

31.08.2021 00:00
Kaufland 3, PR, nepoužívať

Tip č.1: Urobte si plán

Všetko, čo môžete spraviť dnes, aj reálne urobte. Pripravte si oblečenie večer vopred, a rovnako zostavte outfit aj vašim školákom. Keď ráno otvoria oči, môžu rovno skočiť do nachystaných kúskov.

Kaufland, PR, nepoužívať

Tip č.2: Nemeškajte

Nastavte si hodinky minimálne o päť minút dopredu. Predídete tak zbytočnému stresu a nerozhodia vás ani také nepríjemnosti, ako je zabudnutá desiata v chladničke alebo dopravná zápcha.

Tip č.3: Majte prehľad a poriadok

Na čistom stole sa ľahšie nájdu školské pomôcky a vaša kabelka bude tiež o čosi ľahšia, keď budete vedieť, čo presne v nej máte. Zorganizujte spoločne aj šatník vašich ratolestí a naučte ich starať sa o svoje oblečenie čím skôr, aby ste nemuseli večne hľadať stratené ponožky, alebo čisté tričko.

Kaufland 2, PR, nepoužívať

Náš tip: Rýchlo sa zorientovať v šatníku vášho školáka vám pomôže aj výber vhodného oblečenia, ktoré sa ľahko kombinuje. Vyberajte praktické a funkčné kúsky z kvalitných materiálov, ktoré dobre sedia a hodia na každú príležitosť. „Coolovú“ módu pre malých i väčších školákov, ktorá sa rýchlo a bez problémov kombinuje nájdete napríklad v sieti Kaufland pod značkou Hip&Hopps®.

Tip č.4: Pripravená na všetko

Vytvorte si balíčky prvej pomoci, do ktorých uložte najdôležitejšie veci, ktoré by ste mohli potrebovať. Do jedného dáte perá, ceruzky, gumy a iné predmety, ktoré vám často chýbajú. V druhom môže byť lekárnička a do tretieho si pokojne pripravte kozmetiku, ktorú ráno používate.

Kaufland 1, PR, nepoužívať

Tip č.5: Nestresujte sa

Je dokázané, že vaša nervozita nič neurýchli, ba dokonca sa rada šíri aj na ostatných členov domácnosti. Veľmi pomáha uvedomiť si, že svet sa kvôli jednému meškaniu alebo zabudnutej úlohe nezrúti.

chyba