Pozrite si revolučné tričká, na ktorých nie je vidieť pot

Traja kamaráti vymysleli unikátnu technológiu na špeciálnu úpravu bavlny. Oblečenie neprepotíte a nezašpiníte, no zrecyklujete. Šijú ho pod Tatrami.

31.08.2021 07:44
City Zen zakladatelia, PR nepoužívať Foto:
Za CityZen stojí trojica kamarátov Pavel Hrstka, René Němeček a Martin Burkoň (zľava).

Potiť sa je prirodzené. Dokonca zdravé a nevyhnutné. Áno, na druhú stranu treba povedať, že pot vie väčšinu z nás dobre vytrápiť. Či už v lete, na pracovných stretnutiach, výletoch s rodinou či na turistike.

www.instagram.com/cityzenwear/

Tento problém trápil aj partiu kamarátov z malého mesta Chrudim u našich západných susedov. Po rokoch vývoja i neúspechoch však prišli s prelomovým nápadom: vymysleli a nechali si patentovať technológiu, vďaka ktorej nie je na oblečení ani po celom dni nosenia vidieť pot, nezapácha, odolá špine a nesaje tekutiny, ako je voda, káva, čaj či víno.

Foto: CityZen
City Zen1, PR, nepoužívať

Žiadne mokré mapy v podpazuší

Unikátnu úpravu, ktorá tričkám tieto vlastnosti dodáva, by ste voľným okom či dotykom ani nezistili. Sú z prémiovej 100-percentnej bavlny, na tele sedia perfektne, sú príjemné a pohodlné. „Manžel sa veľa potí. Vaše tričká ma preto hneď zaujali a musím uznať, že vaša reklama je na 100 % pravdivá. Skutočne nemal žiadne mokré fľaky v podpazuší ani mokrý chrbát. A veľmi príjemne sa nosia,” popísala svoju skúsenosť Eva z Prahy.

Foto: CityZen
City Zen4, PR nepoužívať

Jednoduchý dizajn tričiek a polokošieľ od CityZen® pre ženy i mužov z nich robí všestranné oblečenie, ktoré je možné využiť na výlete, ale i v elegantnejšom outfite – napríklad na pracovné stretnutie. „Tričká aj polokošele splnili všetky naše očakávania. Manžel aj syn si ich veľmi pochvaľujú. Najviac to, že na nich nie sú vidieť stopy potu a veľmi rýchlo schnú. Teším sa na ďalšie výrobky,“ vraví dalšia zákazníčka Soňa z Českej republiky. Ďalšie výrobky skutočne prišli, CityZen® svoju výrobu rozšíril o antibakteriálne spodné prádlo i klasické elegantné pánske košele. „Sú fakt výborné. Perfektne sedia aj pri väčších veľkostiach,“ potvrdzuje slová aj Dávid z Českých Budějovic.

0 % ropy, 100 % prírody

CityZen® je unikátny nielen vo svojom prístupe, ale aj príbehom, ktorý sa za ním skrýva. Spoločnosť rozbehli v roku 2018 traja kamaráti – Pavel Hrstka, Martin Burkoň a René Němeček. „Smart technológie sa stali bežnou súčasťou našich životov, my sme sa rozhodli vyrábať smart tričká, ktoré budú zároveň šetrné k prírode. Sú bezropové, a teda 100-percentne recyklovateľné,“ hrdo prezrádzajú. Tričká vznikajú najmodernejšími technologickými postupmi, ktoré šetria vodu, energiu a podliehajú legislatíve EU REACH.

Foto: CityZen
City Zen2, PR, nepoužívať

Produkcia spod Tatier

Časť produkcie sa šije u našich západných susedov, postupne sa však výroba rozšírila aj na Slovensko, pod Tatry. „V minulosti bolo Československo textilnou krajinou, ktorá bola preslávená vysokou kvalitou a unikátnosťou. Na túto tradíciu chceme nadviazať našou produkciou so špeciálnou technológiou s unikátnymi vlastnosťami,“ uzatvárajú zakladatelia.

Foto: CityZen
City Zen3, PR nepoužívať

V domovskej Českej republike zaznamenali za tri roky pôsobenia obrovský úspech, dnes svoje kroky orientujú aj na predaj na Slovensku. Hlavným cieľom firmy je však najmä to, aby sa ich zákazníci cítili v oblečení CityZen® maximálne príjemne bez toho, aby im pot a špina narušili akékoľvek plány počas dňa.

chyba