Dovolenkujte v Bachledke, horskom stredisku plnom zážitkov.

Tatry i Slovenský raj už máte opozerané a hľadáte unikátny kúsok Slovenska pre tohtoročnú dovolenku? Objavte rázovitý Ždiar, majestátne a chránené Belianske Tatry a malebné Zamagurie.

06.07.2021 00:00
Bachledka1, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Ubytujte sa centrálne v Bachledovej doline, odkiaľ budete mať všade na skok.

Foto: @BoysPlayNice
Bachledka, /PR článok, reklama, nepoužívať

V horskom stredisku Bachledka**** nájdete hneď niekoľko možností na strávenie nezabudnuteľnej dovolenky. Je len na Vás či uprednostníte dizajnové apartmány PANORAMA s reštauráciou PANORAMA na vrchole Spišskej Magury, kam Vás vyvezie kabínová lanovka alebo praktické apartmány BACHLEDKA v centre strediska. Potom sa stačí už len rozhodnúť, či si zvolíte najprv pôžitky v podobe prechádzky korunami stromov, obedu na terase s najkrajším výhľadom na Tatry alebo nasadnete na e-bike a preveziete sa jednou z vyhliadkových cyklotrás. Požičovňu bicyklov nájdete priamo v areáli strediska.

Foto: Stefan Altmann
Bachledka PEVNOST RYTIEROV

Dovolenkovať môžete aj so svojím psíkom, ktorý tu nájde príjemné zázemie. Rodiny s deťmi potešia detské ihriská, bobová dráha s dĺžkou až 1,2 km, 67m dlhý tobogan vedúci z vyhliadkovej veže, no hlavne tohtoročná novinka – Kráľovstvo lesa Bachledka. Veľké edukačno-zábavné prírodné ihrisko nájdete v blízkosti Chodníka korunami stromov. Okrem pevnosti rytierov, megatrampolíny či bludiska, sa tu nachádza aj množstvo preliezok, zábavnej edukácie a iných atrakcií pre deti každého veku. Celé stredisko je plne vybavené pre pobyt s deťmi a kočiarmi a kladie dôraz na ekológiu. Ak máte skôr náladu na wellness pobyt v malebnom Zamagurí, zavítajte do Penziónu SKI Jezersko***. Na skok budete mať kláštor mnícha Cypriána, splav Dunajca na pltiach i nádherné turistické trasy Pieninského národného parku.

Foto: Archív Bachledka
Bachledka family, PR článok, reklama, nepoužívať

Vyberte si pobytový balíček podľa Vašich predstáv a zažite krásnu dovolenku v Bachledke.

Viac informácii a rezervácie na https://bachledka.sk

chyba