Rodinná dovolenka pri Liptovskom mori

Už viete, kde budete tento rok dovolenkovať? Čo tak oddych ako pri mori, ale s výhľadom na Tatry? Nielen to ponúka Liptov.

01.07.2021 00:00
Maladinovo2, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Predstavte si letný oddych pre Vašu rodinu s animáciami pre deti, na brehu nádhernej priehrady, ktorá je v lete jednou z najvyhľadáva­nejších lokalít, v modernom, plne vybavenom apartmáne priamo oproti najväčšiemu Aquaparku na Slovensku.

Sen? Nie. MALADINOVO!

Užite si dovolenku, ktorá bude skutočným oddychom po náročnom roku, v nových, moderných, priestranných a maximálne čistých apartmánoch s plne vybavenými kuchynkami, čo ocenia práve rodiny s tými najmenšími.

Foto: Marek Hajkovsky
Maladinovo1, PR článok, reklama, nepoužívať

Aby ste mohli skutočne vypnúť, postarali sme sa Vašim deťom o program v podobe každodenných animácii, ktoré budú podľa počasia na čerstvom liptovskom vzduchu, alebo pod našim súkromným šapitó a to počas celých letných prázdnin od 2.7. do 5.9. 2021.

V našom areáli nájdete všetkými obľúbené vonkajšie ihrisko „Maladinovský mlyn“, kde sa deti zabavia, kým vy sa môžete nechať unášať chuťami našich šéfkuchárov alebo našim širokým výberom čapovaných pív v prvom Bernard Pube na Slovensku!

Foto: Tereza Tkáčová
Maladinovo14, PR článok, reklama, nepoužívať

Počas víkendov máme pre deti vždy pripravené špeciálne aktivity ako bábkové divadlo, maľovanie na tvár, detský kvíz, koncert a podobne, ale neprezraďte im všetko, je to prekvapenie!

Pri prekvapeniach ostaneme. Od polky júla sa na našej súkromnej pláži tešte na nové mólo, z ktorého sa určite zastavte na klasickej opekačke pri Liptovskej Mare so všetkým, čo k tomu patrí.

Foto: Tereza Tkáčová
Maladinovo7, PR článok, reklama, nepoužívať

Pre ešte väčší komfort a relax si neváhajte zvoliť pobyt v Mezonetovom apartmáne Lux s infrasaunou a zážitkovým sprchovaním, alebo Mezonetový apartmán Superior so súkromnou infrasaunou a vírivkou, ktorý je navyše klimatizovaný.

Ale viac Vám neprezradíme, aby ste sa mali na čo tešiť. Čo Vám a Vašim rodinkám vieme ešte sľúbiť sú najkrajšie výhľady na Nízke, Západné aj Vysoké Tatry a nespočetné množstvo zážitkov a nových priateľstiev, pretože príbehy a priateľstvá sa rodia na Liptove, u nás v Maladinove.

www.maladinovo.sk

+6
chyba