Nezabudnuteľné prázdniny na Slovensku zažijete v Gothale

Ak patríte medzi tých, ktorí nemajú toto leto v pláne zahraničnú dovolenku, nechce sa vám sledovať cestovateľský semafor a túžite po bezstarostných a nezabudnuteľných prázdninách na Slovensku, máme pre vás skvelý tip.

09.06.2021 00:00
gothal18, PR článok, reklama, nepoužívať

Rodinný rezort Gothal v Liptovskej Osade je miesto, kde so svojou rodinou zažijete leto ako z rozprávky a nemusíte cestovať ďaleko. Či už ste priaznivci horskej turistiky, kúpania, zábavy s animátormi, wellnessu, jedinečnej atmosféry a súkromia útulných liptovských chalúpok alebo radi objavujete cyklotrasy v prírode, v Gothale si prídete na svoje. Gothal je synomymom pre aktívny oddych pre veľkých aj malých. Netreba sa nikam presúvať, všetky aktivity si užijete na jednom mieste.

Multifunkčný areál Gothal sa nachádza v atraktívnej lokalite na rozhraní Veľkej Fatry a Nízkych Tatier, iba 12 kilometrov od Donovál, len cca 2,5 hod. od Bratislavy či Košíc.

Na jednom mieste tu nájdete najmodernejší veľkorysý vodný svet s 3 bazénmi, wellness s 3 saunami, masáže, beauty a relax služby, ako aj športové aktivity (fitness s lezeckou stenou, tenis, bedminton, workout ihrisko, bowling, golfový trenažér, požičovňu elektrobicyklov, či neďalekú Ferratu Dve Veže, jedinú ferratu na Liptove.

gothal12, PR článok, reklama, nepoužívať

Či budú vaše ratolesti spokojné s prázdninami v Gothale? Nepochybne. Gothal kladie dôraz na rodiny s deťmi a na najmenších návštevníkov, pre ktorých je pripravený detský kútik s rozlohou viac ako 100 m2 a detský hrad v blízkosti detského bazéna. K tomu 2 vonkajšie detské ihriská s preliezačkami a atrakciami od výmyslu sveta, a atraktívne animačné programy s maskotom pre rodiny s deťmi každý deň počas letných prázdnin .

Čaro pobytu v Gothale umocní ubytovanie v štýlových a plne komfortne vybavených liptovských chalupách rôznych veľkostí a pôdorysov, inšpirovaných tradičnou ľudovou architektúrou. Každá chalupa je vybavená vlastnou kuchyňou a terasou, na ktorej si môžete s rodinou užívať súkromie, voľné chvíle, či príjemné večery pri grilovaní.

Gastronomickou dominantou Gothalu je Koliba Liptov, najväčšia koliba na Liptove, ktorá ponúka poctivo po domácky pripravované tradičné slovenské špeciality. Koliba servíruje polpenziu pre ubytovaných hostí, ale nachádza sa tu aj á la carte reštaurácia s priestrannou terasou a uhostí aj firemné podujatia či rodinné oslavy.

gothal16, PR článok, reklama, nepoužívať

Na toto leto si pre dovolenkárov rezort pripravil aj špeciálny cenovo zvýhodnený balíček s polpenziou a voľným vstupom do bazénov denne počas pobytu a každý deň sa o zábavu postarajú rodinné animácie s maskotom Rysom Norysom . Že ešte stále váhate? Zistite o Gothale viac na www.gothal.sk a zarezervujte si svoj prázdninový pobyt už teraz. Čím skôr si pobyt rezervujete, tým výhodnejšiu cenu získate. Vďaka jedinečnej atmosfére, množstvu aktivít bez ohľadu na počasie, zábavy a vynikajúcej gastronómii sa hostia do Gothalu radi vracajú, nielen v lete, ale počas všetkých ročných období.

+23
chyba