Hotel Lesná**** Adult-friendly – Opäť otvorený, stále s rovnakou kvalitou služieb

Výnimočné miesto, kde Vám umožnia spomaliť, zabudnúť na stres, oddávať sa rozmaznávaniu a vychutnávať si kvalitné a bezpečné služby.

04.06.2021 00:00
Hotel Lesna6, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Hotel sa nachádza v zaujímavej lokalite v obci Stará Lesná mimo rušného centra Tatier, v príjemnom a pokojnom prírodnom prostredí, no zároveň len pár kilometrov od hlavných tatranských centier, turistických chodníkov a atrakcií. Hostí láka najmä na skvelé slovenské jedlo a provensálske spa medzinárodnej siete L’Occitane, ktoré inde na Slovensku nenájdete.

Hotel Lesna4, PR článok, reklama, nepoužívať

Chvíle strávené v Lesná Spa by L’Occitane sú skutočným pôžitkom pre všetky zmysly. Hosťom prináša cestu do Provence, umocnenú masážnymi kójami s 3D efektom, upokojujúcimi vôňami a relaxačnou hudbou. Od prvého kroku Vás sprevádza špeciálne vyškolená osobná Spa terapeutka, ktorá kladie maximálny dôraz na regeneráciu Vášho tela a mysle a načerpanie novej energie. Vybrať si môžete z celého radu najrozmanitejších telových masáží, či pleťových ošetrení, alebo ich kombinácií presne podľa Vašich potrieb a túžob.

Hotel Lesna3, PR článok, reklama, nepoužívať

Súčasťou spa je aj hotelové wellness centrum s tromi saunami (fínska sauna, parná bylinková sauna a parná soľná sauna), vonkajšou a vnútornou vírivkou, ochladzovacím vedrom s pravou tatranskou vodou, či bazénom s masážnymi prvkami. Z odpočinkovej časti s vyhrievanými ležadlami je fenomenálny výhľad priamo na Lomnický štít. Hosťom je tiež k dispozícii fitness centrum a exteriérová work-out zóna pre zdravý pohyb vonku.

Foto: Peter Stas - PHOTO
Hotel Lesna7, PR článok, reklama, nepoužívať

Za zmienku stojí aj netypická ubytovacia časť s prevahou apartmánov. Pretože najmä pohodlie a dostatočný priestor je presne to, čo od ubytovania v luxusnom hoteli očakávate. V apartmáne nájdete jednu až dve spálne, samostatnú obývačku, a plne vybavenú a funkčnú kuchynku s veľkorysým jedálenským kútom, ktorý oceníte najmä keď nie je možné podávať stravu v hotelovej reštaurácii. Hotel si s týmito opatreniami hravo poradil – hostia si raňajky aj večere objednajú pohodlne cez mobil a následne sú obslúžení priamo na izbe, zatiaľ čo komfort ani kultúra stravovania nijako netrpí.

Hotel Lesna8, PR článok, reklama, nepoužívať

Gastronomický koncept Hotela Lesná sa opiera o overené tradície a prináša ich hosťom v novom, modernom šate. Gastronomické radovánky čakajú na hostí v hotelovej reštaurácii Baux Ball, no prioritou je podávať rovnako kvalitné jedlo aj na izby. Súčasťou hotela je aj útulný Champagne lobby bar s terasou, kde si môžete vychutnať kávu, alebo sa zabaviť pri ochutnávke rumov, a to všetko s prekrásnym výhľadom na Lomnický štít.

Hotel Lesna2, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba