Očná linka a jej druhy

Očné linky majú najdlhšiu históriu medzi produktami na líčenie. Sú najslávnejším prípravkom od roku 1920 do súčasnosti. Každodenne sa používajú na vytváranie krásnych a neuveriteľných pohľadov. Tento výrobok umožňuje ženám každého veku vyzerať nádherne kedykoľvek počas dňa. Očné linky musia nevyhnutne obsahovať okrem farbív aj užitočné minerály a vitamíny. Sú schopné poskytnúť dobrú ochranu pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia a ultrafialovým žiarením.

11.05.2021 00:00
makeup1, PR článok, reklama, nepoužívať

Pri dennom líčení sa odporúča použiť očné linky vo forme ceruzky. Aby ste si zvolili správny produkt, odporúčame vám venovať pozornosť výrobcom: Maybelline (USA), Chanel (Francúzsko), MAC (Nemecko) alebo Clinique (USA), ktoré sa už dlho stali štandardom kvality.

makeup2, PR článok, reklama, nepoužívať
Ako si vybrať očné linky?

Očné linky možno rozdeliť do niekoľkých skupín:

  • podľa textúry: tekuté, gélové a tuhé. Tekuté a gélové očné linky sa najčastejšie dodávajú v dvoch formátoch a sú vybavené pohodlnými elastickými aplikátormi s rôznym stupňom pružnosti. Tekuté očné linky na oči vytvárajú hustý, pigmentovaný povrch, rýchlo schnú a umožňujú kresliť veľmi tenké linky. Sú vhodné pre profesionálov. Gélové sa tiež nanášajú pomocou aplikátora. Vďaka svojej hustejšej textúre sa aplikujú veľmi ľahko a nevytvárajú pruhy. K tuhým patria všetky typy ceruziek na oči: olejové, voskové, gélové.
  • podľa farby: klasické a výrazné. Klasické očné linky sú najčastejšie a môžu byť v rôznych odtieňoch: hnedé a tmavohnedé, sivé a tmavosivé, bahenné. Medzi výraznými odtieňmi sú najpopulárnejšie smaragdové, modré, fialové, strieborné a pod.

Najlepšie tekuté očné linky


Guerlain Eyeliner

Elegantné tekuté očné linky s ultratenkým štetcom od francúzskej značky Guerlain obsahujú špeciálne elastické polyméry, ktoré vydržia na očiach veľmi dlho. Jedinečné pigmenty vyvinuté výrobcom dodajú očnej linke hlbokú bohatú farbu. Je k dispozícii v troch lesklých odtieňoch: čierny, gaštanový a ultramarínový. Matná fľaša umožňuje chrániť obsah pred slnečným žiarením.

L'Oreal Paris Matte Signature

Veľmi kvalitná očná linka, ktorá určite stojí za tie peniaze. Ak ste unavení z klasických čiernych liniek venujte pozornosť produktu L'Oreal Paris Matte Signature! Vysoko pigmentované očné linky v palete s 9 odtieňmi: medný, bordo, popolový, fuchsie a pod. Tento produkt si môžete objednať kliknutím na link https://makeup.sk/…gorys/23451/

Bourjois Liner Pinceau 16h

Aplikator je ultra tenký, čo umožňuje kresliť najpresnejšie linky. Produkt je ideálny pre letné líčenie a vyrába sa v troch odtieňoch: čierny, ultračierny a hnedý. Očné linky zostanú na pokožke dlhšie ako 16 hodín a dodajú vám atraktívny vzhľad.

chyba