Donáška kvetov vyrieši darček či pozornosť kedykoľvek a veľmi rýchlo

Vedeli ste, že kvety online máte možnosť objednávať 24 hodín denne a dokonca ich je možné doručiť do 90 minút kamkoľvek na Slovensku či v Českej republike? Kytica-expres.sk je najrýchlejšia donášková služba.

07.05.2021 00:00
Placla, PR článok, reklama, nepoužívať

Doručenie kvetov už do 90 minút kamkoľvek

Veľmi často na poslednú chvíľu zistíme, že potrebujeme kvetiny. Sortiment v bežnom obchode nemusí odpoveď nášmu prianiu. Častokrát ani nemáme možnosť kvety kúpiť a priniesť oslávencovi či niekomu, koho chceme milo prekvapiť. Výhodou je, že kvety online objednáte kľudne aj z druhej strany zemegule, či minimálne z inej časti republiky. Naviac Kytica-expres.sk vám rýchle doručenie už do 90 minút garantuje, aj pokiaľ je donáška kvetov do nejakej veľmi vzdialenej dedinky. Do projektu je totiž zahrnutá celá sieť kvetinárstiev, takže sa prípravy kytice chopí vždy to najbližšie kvetinárstvo a časový limit aj s dodaním kytice je preto možné dodržať.

Čerstvé kvetiny priamo z Holandska

Dovoz kvetou do partnerských kvetinárstiev, ktoré sú do projektu zapojené, je priamo od holandských pestovateľov. Kvetiny sú mimoriadne kvalitné a vždy čerstvé. Vysoká je aj úroveň väzby. Robia ju aranžérky s dlhoročnými skúsenosťami. Kytice vypadajú naozaj tak krásne, ako ich vidíte v e-shope služby Kytica-expres.sk.

Donáška kvetov pre všetky príležitosti

Niekedy sa nemôžeme dostaviť na oslavu či osobne popriať. Inokedy chceme niekoho prekvapiť. Vo všetkých týchto prípadoch je donáška kvetov skvelým riešením situácie. Darovať je možné miešané kytice, obľúbené sú kytice ruží, pridáte aj malý darček či venovanie. Objednať však môžete taktiež smútočné kvety a pohrebné vence. Je jedno, či sa pohrebu osobne zúčastníte, alebo nie. Vždy je praktickejšie doručiť kvetiny dopredu na miesto. Predovšetkým pokiaľ sa jedná o rozmerné vence.

chyba