Tipy na darček k MDŽ

8. marca oslavujeme Deň žien. V živote každého z nás je aspoň jedna nenahraditeľná žena, ktorá nás zahŕňa láskou a starostlivosťou. Spomeňme si na najdôležitejšie ženy v našom živote a obdarujme ich krásnym šperkom.

05.03.2021 00:00
sofia, PR článok, reklama, nepoužívať

Mama

Mama je prvou ženou v živote. Neustále je tu pre nás a zaslúži si pripomenutie, aká je dôležitá. Kvety vyjadria veľa. Krása šperku však nezvädne a uchová peknú spomienku roky. Pri výbere darčeka sa riaďte jej vkusom. Potešte ju jemným zlatým šperkom alebo osobnejším medailónom, do ktorého môžete vložiť spoločnú fotografiu. Veľmi pekným a obľúbeným darčekom sú aj šperky so symbolmi rodiny.

odkaz
sofia mama1, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia mama2, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia mama3, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
Sofia mama4, PR článok, reklama, nepoužívať

Starká

Aké sú vaše najkrajšie spomienky na detstvo? Určite sa medzi nimi nájdu aj chvíle u starej mamy. Sladký nedeľný koláč, láskavé objatie a rozprávanie plné životných skúseností. Babka je vzorom ženy takmer v každej rodine. Poďakujme jej za lásku kvalitným šperkom. Bez obáv vyberte zlato alebo perly. Tie boli aj budú klasikou v ženských šperkovniciach.

odkaz
sofia stara mama1, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia stara mama2, PR článok, reklama, nepoužívať

Sestra

Pozná vás od detstva a prežili ste spolu veľa pekného. Ak máte sestru, viete, že máte vždy chápavú priateľku pripravenú pomôcť. Ukážte jej, že ste tu pre ňu, a obdarujte ju krásnym šperkom. Symbol rodiny jej vždy pripomenie, že na svete nie je sama.

odkaz
sofia sestra1, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia sestra2, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia sestra3,PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia sestra4, PR článok, reklama, nepoužívať

Kamarátka

Hovorí sa, že priatelia sú rodina, ktorú si vyberáme. Dobrá kamarátka je tu pre nás vždy a spája sa s ňou nekonečné množstvo zážitkov. Ukážte jej vďačnosť za priateľstvo. Darujte šperk so symbolom nekonečna, priateľstva alebo poprajte šťastie štvorlístkom.

odkaz
sofia kamaratka1, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia kamaratka2, PR článok, reklama, nepoužívať

Partnerka

Napĺňa naše srdce pohodou a spokojnosťou. Partnerka stojí pri životných rozhodnutiach, prežívame s ňou mnoho radosti a chvíľ plných lásky. Deň žien je príležitosť, kedy jej môžete dať najavo, že si ju vážite nielen ako partnerku, ale najmä ako ženu. Jemný náhrdelník, náramok alebo praktické náušničky sú vhodným darčekom k tomuto sviatku.

odkaz
sofia partnerka1, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia partnerka2, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia partnerka3, PR článok, reklama, nepoužívať
odkaz
sofia partnerka4, PR článok, reklama, nepoužívať

Úsmev je najkrajším šperkom ženy. Vyčarte jej ho preto pri každej možnej príležitosti. Nájdite ten pravý šperk v e-shope SOFIA.sk.

chyba