Ekologický odličovač – odstraňuje všetok make-up iba vodou

Vedeli ste, že denne sa na svete použije až 1,3 miliardy jednorázových odličovacích tampónov? Toto obrovské číslo je však možné znížiť.

28.10.2020 07:00
elisette... Foto:

Vyskúšajte znovupoužiteľný odličovač make-upu MakeUp Eraser, ktorý sa aktivuje vodou a odlíči naozaj všetok (aj vodoodolný) make-up.

Misia za čistejší svet

Odličovacie tampóny sú na treťom mieste medzi najčastejšie tvoreným odpadom na svete. A celkom zbytočne. Odlíčiť sa možno aj ekologicky, bez tvorby odpadu a znečisťovania planéty. Odličovač MakeUp Eraser sa rovná až 3 600 jednorázovým tampónom počas 3–5 rokov používania.

Foto: PR servis
elisette group-pr-clanok-nepouzivat

Ako látkový odličovač funguje?

Jednoducho! Stačí vám iba MakeUp Eraser a čistá voda. Pred prvým použitím je treba odličovač oprať, aby sa aktivovali jeho vlákna a fungoval správne. Následne ho už len stačí namočiť v teplej čistej vode a môžete sa pustiť do odličovania. MakeUp Eraser stranou s krátkymi vláknami odlíči naozaj všetok make-up – aj vodoodolnú špirálu a napríklad aj matný rúž. Stranou s dlhými vláknami jemne exfoliuje pleť – odstraňuje odumreté kožné bunky. Po použití ho stačí oprať v práčke a môžete ho použiť opäť. Vydrží až 1 000 praní v práčke, šetrí životné prostredie aj peniaze.

NÁŠ TIP: MakeUp Eraser možno používať aj na sekcie a prať 1–2× týždenne. Tiež možno zvoliť 7-dňovú alternatívu, ktorá ponúka mini látkový odličovač na každý deň v týždni.

Foto: PR servis
elisette grouppr-clanok-reklama-nepouzivat-clanok-ekologicky-odlicovac
chyba