Moderné pánske svadobné obrúčky – nadčasová elegancia

Svadobná obrúčka je pre muža nielen šperkom, ktorým vyjadruje lásku k žene svojho života, ale aj osobitým doplnkom, ktorým perfektne podčiarkne svoj štýl. Aby dokonale plnil svoju dôležitú úlohu každý deň, jeho výberu by mala byť venovaná náležitá pozornosť. Módne turbulencie sa na tomto poli nedejú tak často ako u ostatných šperkov, napriek tomu aj tu môžeme sledovať pozvoľný vývoj. Kým dámske svadobné obrúčky dnes bývajú často zdobené diamantmi, pánske sa vyžívajú v minimalistickom vzhľade.

06.10.2020 08:40
Foto: PR servis
4 seocentrum, PR článok, nepoužívať

Trvanlivosť na prvom mieste

Skôr než sa začnete zaoberať jednotlivými štýlmi pánskych svadobných obrúčok, ujasnite si, z akého kovu by mala byť obrúčka vyhotovená. Ak požadujete, aby bola vaša svadobná obrúčka nielen elegantná, ale aj pevná a trvanlivá, siahnite po kúsku zo 14 kt zlata. To je farebne stále, dobre odoláva tlaku a pri každodennom nosení vyžaduje minimum starostlivosti.

Foto: PR servis
3 seocentrum, PR článok, nepoužívať

Akú farbu zlata zvoliť?

Pánske svadobné obrúčky nájdete ako v modernom bielom, tak v klasickom žltom, aj romanticky ružovom zlate. Výber farebného variantu je len otázkou osobnej preferencie. Mnohé konvencie, ktoré ešte nedávno boli platné, sú už prekonané. V jednej súprave tak môžete mať napríklad prstene z rôznych farieb zlata. Veľmi obľúbená kombinácia je pánska svadobná obrúčka z bieleho zlata a dámska z ružového. Spájajúcim prvkom oboch prsteňov môže potom byť rytina na vnútornej strane prsteňa alebo iný detail.

Foto: PR servis
6 seocentrum, PR článok, nepoužívať

Lesklá, matná alebo originálna?

Prílišné zdobenie či dekoratívne ornamenty v kurze moc nie sú. Moderné pánske svadobné obrúčky sú dokonale jednoduché a nadčasové. Smelo sa pustite do výberu!

Foto: PR servis
5 seocentrum, PR článok, nepoužívať

Klasická hladká

Hladký lesklý krúžok je klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Je to takpovediac stávka na istotu. Pôsobí elegantne a noblesne, zároveň je veľmi komfortný. Každodenné nosenie na ňom po určitom čase bude vidieť, lesk už nebude tak výrazný, a prsteň začne nadobúdať na osobitosti.

Moderná matná

Metóda zvaná pieskovanie dodá prsteňu príjemne matný povrch, ktorý odoláva každodennému noseniu a prsteň tak bude dlho vyzerať ako nový. Poškriabanie na ňom nezanechá stopy, a tak je vhodný napríklad pre mužov, ktorí často športujú.

Foto: PR servis
2 seocentrum, PR článok, nepoužívať

Netradičná s vrypovaným povrchom

Jedným zo súčasných trendov je prsteň s hrubšou nepravidelnou štruktúrou, ktorá niekomu môže pripomínať kôru stromu. Zaujme nielen milovníkov prírody, ale aj mužov, ktorí sa neboja ľahkej extravagancie. Prsteň aj tak vyzerá úhľadne a bude vyzerať dobre so športovým aj formálnejším outfitom.

Niečo extra: s diamantom

Diamanty nie sú len výsadou žien. Dôkazom sú zlaté svadobné obrúčky s diamantom pre mužov. Vhodné sú pre tých, ktorí sa radi obklopujú luxusnými doplnkami a väčšinu času sa pohybujú v prostredí, ktoré vyžaduje veľkú dávku elegancie.

Foto: PR servis
1 seocentrum, PR článok, nepoužívať

Zlaté pánske svadobné obrúčky, v ktorých sa snúbia posledné trendy s kritériom komfortu pri nosení a remeselným spracovaním do najmenších detailov, nájdete vo zlatníckom ateliéri KLENOTA. Kúpiť si ich môžete samostatne alebo v kompletnej ladiacej súprave prsteňov pre ňu a neho.

chyba