Prémiové značky na jeden klik

Posledné dni nám síce neumožňujú naplno využiť potenciál módnych kúskov nachádzajúcich sa v našich šatníkoch, no umožňujú nám si ich pretriediť a porozmýšľať nad novými kúskami, v ktorých po uplynutí tohto náročného obdobia budete môcť zažiariť.

09.04.2020 07:55

Spoločnosť Vermont vám prináša aktuálne kolekcie na jar a leto 2020 vybraných značiek, ktoré vás môžu nielen inšpirovať v tom, čo je aktuálne in, ale jednoducho si ich viete objednať aj online.

Poďme sa spoločne pozrieť, čím sa aktuálne kolekcie značiek ako KARL LAGERFELD, Peak Performance, La Martina, Camel Active, Odd Molly alebo Brooks Brothers inšpirovali a aké kúsky v nich nájdeme.

Karl Lagerfeld

Aktuálna sezóna sa inšpirovala najslávnejšou umeleckou školou sveta – Bauhausom. Extravagantné modely, odvážne kreácie postavené na pravouhlých líniách a farebných monochromatických plochách, ktorých výsledkom je spojenie rebelskej elegancie a čistého vizuálneho štýlu.

Foto: PR servis
gant, pr článok,nepoužívať

Peak Performance

Najmä v tomto období je šport a udržiavanie nášho tela v dobrej kondícií veľmi dôležité. Peak Performance verí v dokonalosť, preto je každý detail vyladený tak, aby perfektne plnil svoju funkciu. Špičková kvalita materiálov aj spracovanie prinášajú trvanlivosť a nadčasový dizajn ohľaduplný k našej planéte.

Foto: PR servis
gant, pr článok,nepoužívať
Foto: PR servis
gant, pr článok,nepoužívať

La Martina

Vášňou značky La Martina je konské pólo a tohtoročná kolekcia na jar/leto nijako neskrýva svoj pôvod v tomto netypickom športe. Sústreďuje sa na funkčné detaily, ako sú praktické vrecká, štýlové potlače alebo vzdušné a ľahké materiály ako ľan alebo ľahké bavlnené plátno.

Foto: PR servis
gant, pr článok,nepoužívať

Camel Active

Kolekcia jar /leto sa nesie v spojení prirodzenej jednoduchosti s high-tech detailmi. cieľom CAMEL ACTIVE je, aby ste si život a prítomný okamih užívali naplno. Môžete práve šantiť na pláži, potulovať sa po mestách, kde ste nikdy neboli, či objavovať nové zákutia vášho kraja. Hlavné však je, aby vás nič neobmedzovalo. Presne na to sú tu jednoduché a funkčné návrhy aktuálnych kolekcií.

Foto: PR servis
gant, pr článok,nepoužívať

Odd Molly

Molly a jej bohémsky duch sa pretvára do všetkých kolekcií tejto značky. Farebná paleta kolekcie jar/leto hrá jemnými, skoro až snovými tónmi, ktoré sa často prelínajú do folklórnych vzorov.

Foto: PR servis
gant, pr článok,nepoužívať

Brooks Brothers

Farebná paleta aktuálnej kolekcie sa prevažne drží osvedčenej lichotivej čiernej, sivej a bielej. Vietor do plachiet však prináša spektrum námorníckej modrej a chladnejších svetlomodrých odtieňov. Premenlivé jarné počasie vyrieši ľahko kombinovateľné kúsky vhodné na vrstvenie, či už ide o svetre, saká, alebo košele.

Foto: PR servis
gant, PR článok, nepoužívať

e-shope VERMONT máte zaručenú originalitu tovaru a svoju zásielku dostanete prémiovo zabalenú. Dopravu a vrátenie máte vždy zadarmo.

Nakupujte ešte dnes – www.vermont.sk

chyba