5 rád pri výbere zásnubného prsteňa

Aký je dokonalý prsteň? Jednoznačná odpoveď neexistuje. Prekvapenie v podobe šperku, po ktorom vždy túžila, jej však túto chvíľu určite spríjemní. Pozrime sa ako postupovať, aby vaše zásnuby prebehli tak ako si želáte.

11.02.2020 00:00
odkaz Foto: PR servis
Sofia, PR článok, nepoužívať

1. Spoznajte vkus svojej partnerky

Najistejším spôsobom, ako kúpiť ten správny prsteň, je zistiť si o svojej partnerke a jej šperkoch čo najviac. Zdobia jej ruky šperky zo zlata alebo striebra? Preferuje jemnosť a klasický štýl, alebo je skôr extravagantným typom ženy? Neváhajte a nazrite preto do jej šperkovnice – nájdete tam inšpiratívnych pomocníkov. Rozhoduje taktiež veľkosť ruky. Príliš výrazný prsteň nebude na útlom prste vyzerať dobre. Ak má partnerka pevnejšie prsty zvoľte radšej výraznejší model s väčším kameňom, aby na prste nezanikol. Pomôcť vám môže aj náhodná návšteva klenotníctva počas prechádzky či bežných nákupov. Vypozorujte, aký typ šperkov sa vašej nastávajúcej páči, a uľahčite si výber.

odkaz
1 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
2 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
3 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
4 Sofia, PR článok, nepoužívať

2. Vyberte správnu veľkosť

Predstavte si sklamanie vašej nastávajúcej, keď zistí, že jej prsteň veľkostne nesedí. Nie je to koniec sveta, ale radšej dbajte na výber vhodnej veľkosti. Poraďte sa s predajcom v obchode, pomôže vám zorientovať sa vo veľkostiach zásnubných prsteňov. Skúste si požičať jeden z jej prsteňov, aby ste ho mohli zmerať alebo vziať so sebou do klenotníctva. Veľmi dobrým tipom je primerať si partnerkin prsteň na váš prst, ušetríte si tak meranie, ktoré nemusí byť vždy presné. Poprosiť môžete aj jej priateľky, aby vám pomohli zistiť presnú veľkosť. Nebude to možno ľahké, ale radosť z dobre sediaceho prsteňa stojí za to. Zistiť veľkosť prsteňa v pohodlí domova môžete aj vďaka pomôckam, ktoré si stiahnete tu.

odkaz Foto: PR servis
Sofia, PR článok, nepoužívať

Na stiahnutie tu.

3. Určite si rozpočet

Určite ste už počuli o pravidle troch mesačných platov, ktorým by sa mala rovnať cena zásnubného prsteňa. Nemusíte sa ním však riadiť, záleží skôr na vhodnom výbere dizajnu a samozrejme citoch, ktoré prsteň symbolizuje. Určite si koľko môžete do prsteňa investovať. Voľte minimálne zlatý variant prsteňa, ktorý zaručuje určitú trvácnosť a so správnou starostlivosťou vydrží vašej partnerke navždy. Rozhodujete sa medzi zirkónom a diamantom? Na prvý pohľad je rozdiel nerozoznateľný. Diamant si svoju krásu udrží dlhšie ako zirkón. Ak vaša partnerka túži po prsteni s veľkým kameňom a váš rozpočet je nižší, zvoľte prsteň so zirkónom. Pri prsteni s osadeným diamantom, sa pripravte na vyššiu cenu. Stanovený rozpočet vám jednoznačne uľahčí výber z toľkého množstva dnes dostupných dizajnov.

odkaz
5 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
6 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
7 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
8 Sofia, PR článok, nepoužívať

4. Vsaďte na overené dizajny

Mnoho mužov trávi mesiace hľadaním dokonalého dizajnu prsteňa. Ušetrite si trápenie a vyberte si z ponuky dostupných dizajnov a kameňov, ktoré nájdete v predajniach a ich krása je overená rokmi. V ponuke značky SOFIA nájdete množstvo krásnych a kvalitných prsteňov s osadenými briliantmi či zirkónmi, ktoré vašu milovanú potešia. Celú ponuku nájdete tu.

odkaz
9 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
10 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
11 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
12 Sofia, PR článok, nepoužívať

5. Poraďte sa s odborníkom

Dobrá rada má cenu zlata, a to platí aj pri výbere zásnubného prsteňa. Pre mužov, ktorí sa pri hľadaní toho pravého poradia s profesionálmi, môže byť výber jednoduchší. Odporúčame preto navštíviť predajňu, kde vám personál ochotne pomôže s v výberom správnej veľkosti, tvaru, štýlu a kameňa. Odborné poradenstvo vám ušetrí nielen peniaze, ale najmä nepríjemnosti v deň vašich zásnub. Na výber prsteňa určite myslite v dostatočnom predstihu, aby ste zaručili, že v deň D bude všetko dokonale pripravené.

Vyberajte si z ponuky zásnubných prsteňov v e-shope SOFIA.sk alebov predajniach SOFIA.

chyba