Láska na každom kroku

Deň sv. Valentína, patróna všetkých zaľúbených, nepovažujú niektorí z nás za špeciálny, pretože si lásku preukazujú každý deň a bez ohľadu na dátum svietiaci v kalendári. Na druhej strane, iní mu prikladajú špeciálny dôraz a pozornosť. Nezabúdajme na to, že stráviť deň venovaný oslave lásky v prítomnosti milovanej osoby je bezpochyby tým najkrajším darčekom. Ak si však chcete spríjemniť a ozvláštniť tieto chvíle aj niečím iným, pripravili sme pre vás pár tipov. Nezúfajte, na svoje si prídu aj nezadaní, ktorí aj vďaka niektorým z nich môžu nájsť svoju novú lásku!

10.02.2020 00:00
Cinemacity, PR článok, nepoužívať Foto:

#Kinorande nesmie chýbať

Chcete pre svoju polovičku niečo netradičné a špeciálne? Vezmite ju na premietanie do kinosály 4DX. O zábavu sa dozaista postará pohybujúce sedadlo, striekanie vody, šteklenie nôh a dráždenie zmyslových buniek, čím sa ponoríte do filmového deja. Vo februári si môžete pozrieť vo formáte 4DX Bad Boys Navždy s Willom Smithom, Dolittle s Robertom Downey Jr. alebo pripravované premiéry, ktorých zoznam nájdete tu. Alebo skúste kinosálu SUPERSCREEN s obrovským jasným plátnom, pohodlným sedením a dychberúcim zvukom Dolby Atmos. Vo formáte SUPERSCREEN si môžete užiť Bad Boys Navždy s Willom Smithom alebo iné pripravované premiéry, ktoré si môžete prezrieť tu. Okrem toho si pre vás Cinema City pripravilo od 7.2. do 23.2. online zoznamovaciu hru pre nezadaných, ale aj páry #Kinorande. Aplikácia obsahuje otázky, na základe ktorých si budete môcť nájsť parťáka do kina a jeden nikdy nevie, možno aj lásku na celý život. Hru si môžu zahrať aj páry a užiť si kino rande so svojou polovičkou. Tie si môžu vďaka aplikácii otestovať svoj filmový vkus a vyhrať skvelé kino výhry. Zaregistrujte sa na www.kinorande.sk a pokúšajte vaše Valentínske šťastie. Ak by ste mali chuť stráviť dlhší čas v kine, kúpte si do 16.2. maratón voucher, vďaka ktorému si môžete pozrieť 2 alebo 3 filmy za zvýhodnenú cenu. Maratón nominovaných filmov vám vráti na plátna nielen filmy nominované na Oskarov, ale budete si môcť pozrieť aj nominované filmy, ktoré na Slovensku ešte nemali premiéru. Oceňované snímky, ktoré upútali mnohých fanúšikov, ale aj kritikov dejom, postavami a spracovaním ako Joker, Ford vs. Ferrari, Judy, Malé ženy, 1917, Vtedy v Hollywoode a ďalšie. Lístky na maratón si budete môcť zakúpiť na pokladni alebo na webe. Viac informácií o maratóne nájdete tu.

Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať

Bozkávajte sa na pobyte so ZľavaDňa

Turčianske Teplice, Vysoké Tatry, Košice, Červený Kláštor, Chopok, Rimske Toplice v Slovinsku či Wieliczka pri Krakowe. Výber miesta je rôznorodý a s každým výberom dozaista zahráte na romantickú strunu, ak chcete prekvapiť a urobiť radosť svojej polovičke. Užite si valentínske rozmaznávanie pobytom v luxusnom hoteli a s wellness procedúrami v hoteli ROYAL PALACE v Turčianskych Tepliciach, liečivé rímske kúpele v Slovinsku s polpenziou pre dvoch alebo víkendovú romantiku, či rodinný pobyt s dieťaťom v hoteli Ambassador v Košiciach. Pozrite si ponuku valentínskych pobytov tu.

Foto: PR servis
Cinemcity, PR článok, nepoužívať

Krehká snehová torta plná lásky

Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať

Zažite pravú lásku, ktorá ide cez žalúdok! Potešte na Valentína svoju polovičku či svojich milovaných jedinečnou sladkou dobrotou, ľahkou ako obláčik. Pripravte neodolateľnú Pavlovú tortu Dr. Oetker, ktorá vďaka jednoduchej príprave a efektnému výsledku získa vaše srdcia navždy. Rozmaznávajte svoje chuťové poháriky dokonalou fúziou sladkých chutí ukrytých v krehkom snehovom ceste s mäkkým a vláčnym vnútrom, lahodnom malinovom kréme či v čerstvom ovocí. Dezert pripravený z lásky chutí najlepšie. Prajeme vám dobrú chuť.

Valentínsky tip na miešaný drink – Pink Chevrolet

Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať

Bublinky a jahody neodmysliteľne patria k láske. Pripravte si z nich špeciálny valentínsky miešaný drink. Na prípravu tohto sladkého nápoja potrebujeme: 6 jahôd, 2 lístky čerstvej mäty, 4 cl sektu Hubert Grand Rosé, ľadová drť. Jahody, drť a lístky mäty dáme do mixéra. Následne premixujeme a vlejeme do pohára na sekt. Zvyšok pohára dolejeme sektom a pohár ozdobíme polovicou jahody.

Plánujte spoločne aj na Valentína!

Partnerský balíček je zložený z výživového doplnku pre ženu INOFOLIC a pre muža FOLANDROL. Výživový doplnok INOFOLIC je unikátnym spojením myo-inozitolu a kyseliny listovej. Je vhodný v prípade zvýšenej potreby oboch látok alebo ich nedostatku v organizme, najmä v dobe, kedy sa pár snaží o počatie. FOLANDROL je špeciálne zostavený výživový doplnok určený pre mužov. Muži túžiaci po potomkovi by si mali sledovať prísun antioxidantov a inozitolu, ktoré vo vhodnej kombinácii prispievajú k správnej tvorbe spermií a ich zreniu. www.akootehotniet.sk

Foto: PR servis
Cinema city, PR článok, nepoužívať

Extra tip pre single duše!

Ak by ste si chceli zarandiť mimo kina, máme pre vás tip na akciu, kde sa spájajú spriaznené duše. 14.2. si zabehnite na párty „Rýchle rande“ v rockovom štýle od LáskaTu. Viac informácií o akcii nájdete tu.

chyba