Poznáte najhorúcejšie trendy sezóny jar/leto 2020?

Ani sa nenazdáme a je tu jar a s ňou spojené príjemné teplé počasie. Pripravte sa na zhadzovanie kabátov a zimnej obuvi, pripravte sa na nový vánok do vášho šatníka! Viete, aké farby, strihy či materiály budú v najbližšej sezóne IN? Nechajte sa inšpirovať!

03.02.2020 00:00

Na topánkach záleží

Je síce pravdou, že obuv nepodlieha módnym trendom v takej miere ako šatstvo, no to neznamená, že si nezaslúži našu pozornosť. Veď si to len predstavte, ako by asi vyzerali tie najkrajšie šaty, ak by sme si k nim obuli príšerné topánky? Základom každého ženského botníka by preto mal byť pár lodičiek v základnej farbe, akou je telová či čierna, ktoré sa jednoducho kombinujú. Rok 2020 sa nesie v duchu pohodlnosti a preto sa do módy opäť prebojovali hrubé podpätky, v ktorých vydržíte pokojne aj celý deň. Ak ale hľadáte kúsok, ktorý nemá nik a v ktorom dokonale zažiarite, tak siahnite po transparentných „farbách“, či po výrazných vzoroch a prevedeniach.

Foto: PR servis
1 Topankovo, PR článok, nepoužívať

Všetky topánky nájdete na www.TOPANKOVO.sk

Doplnky roku 2020

Chcete váš outfit vyšperkovať do posledného detailu? V tom prípade musíte bezpodmienečne siahnuť po doplnkoch, a tým nemyslíme len šperky a bižutériu. Veľkým hitom novej sezóny budú oversized gumičky či šatky vo vlasoch. Týmto módnym prevratom sa potešia predovšetkým minimalistky, ktoré najradšej nosia basic tričko zapravené do nohavíc. K vášmu jednoduchému looku pridáte jeden takýto výrazný doplnok, a zrazu naberie celý váš vzhľad a vyžarovanie úplne iný smer. Ktorý doplnok bude ten váš?

Foto: PR servis
2 Topankovo, PR článok, nepoužívať

A čo sa bude nosiť v roku 2020?

Určite ani vám neuniklo, že už koncom uplynulého roka boli obchody s oblečením plné volánov a tak tomu bude aj v blížiacej sa novej sezóne. Priehľadné materiály na šatách či dokonca v kombinácii s pleteninami budú must have kúskom. Určite sa niektoré z nás potešia aj návratu maxi dĺžok, ktoré nesmierne lichotia postave. Z hľadiska farebnosti bude neónová farba ako aj zvieracie vzory na ústupe, a našim veľkým favoritom na farbu roku je práve červená.

Foto: PR servis
3 Topankovo, PR článok, nepoužívať

Všetky kúsky nájdete na www.TOPANKOVO.sk

Plesové trendy roku 2020

Tohtoročnému štýlu plesových šiat sa potešia všetky kráľovné. Azda najväčším hitom tohtoročnej plesovej sezóny budú žiarivé materiály a čipka. Kraľujú zemité farby no žiadnym tabu už nie je ani biela farba – práve naopak! Opäť platí, že šaty by ste si nemali vyberať len podľa najnovších trendov, ale predovšetkým podľa postavy. Štíhle dámy si môžu dovoliť decentne poukázať na svoje dokonalé krivky a siahnuť aj po šatách s holým chrbtom, no staršie dámy v tých najlepších rokoch by mali zvoliť decentnejšie varianty. Vyberiete si z našich inšpirácií aj vy?

Foto: PR servis
4 Topankovo, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
5 Topankovo, PR článok, nepoužívať
chyba