Do šperkov sa nemusí chudnúť Alebo Vyznanie šperkofilky

Priznajme si, milé dámy, koľkokrát za život sa zastavíme pri výkladoch klenotníctva. Asi toľkokrát, koľkokrát sme sa rozhodli držať diétu. Pozeráme na krásne šperky a slinky sa nám zbiehajú ako nad odoprenou obľúbenou maškrtou. Vzdycháme, ako by nám čo pristalo, a túžba v našich očiach vypaľuje dieru aj do bezpečnostného skla. Po chvíli zvesíme plecia a aj s našou túžbou sa neochotne poberieme preč. Trebárs na nákup už asi osemdesiateho páru topánok (od dospelosti). Popritom si šomreme, že tie krásne diamanty si aj tak nemôžeme dovoliť.

14.01.2020 00:00
ALO diamonds, PR článok, nepoužívať Foto:

Čo má teda urobiť bežná smrteľníčka, aby získala hodnotný šperk? Nie všetky sme zdedili klenoty po prarodičoch ani nededíme po bohatom strýkovi v Amerike. Dokonca sme sa ani nevydali za štedrého a chápavého manžela, ktorý nám dopraje potrebnú dávku luxusu.

Viete, ako sa hovorí – pomôž si, človeče, aj pánboh ti pomôže. V našom prípade, milé dámy: Pomôž si, šperkofilka, aj klenotník ti pomôže.

Ako?

Ruku na srdce. Koľkokrát sme si kúpili drahé šaty, že do nich napríklad schudneme. Stalo sa? Nie. Visia stále v skrini. A ešte k tomu – tieto topánky mi pôjdu práve k tým šatom. Keďže do šiat sme neschudli, aj topánky stoja osamotene ako ten kôl v plote. Vlastne dva koly. Mohla by som pokračovať donekonečna. Nevyužité kabelky či iné zbytočnosti, na ktoré nám iba sadá prach. Zaberajú plno miesta a vyhodili sme za ne kopu peňazí, ktoré sme mohli využiť oveľa hodnotnejšie. Ako? No predsa na tie šperky!

Šperky veľa miesta nezaberú a nemusíme mať do nich ani ideálne krivky. Navyše nikdy, naozaj nikdy nevyjdú z módy a ich hodnota bude iba rásť. Nepoučujem, som taká istá žena ako vy. Občas neodolám a kúpim si hlúposti. Ale rozhodla som sa zlepšovať a navyše, kupovať si veľa oblečenia je už úplne out.

Ak si však zrátam peniaze za tie vyhodené zbytočnosti, už by som napríklad mohla mať doma náušnice ALO Eternal Opera. Hravé, príťažlivé a veselé. Ani lagúna s ružovými plážami a tyrkysovým morom na ostrove Balos nehrá takými farbami. Nie je totiž posiata dokonalými žiarivými diamantmi ako tento skvost.

ALO, PR článok, nepoužívať

Za tie roky nazbierame naozaj fakt veľa zbytočností. Tak veľa, že už by sme si k tým náušničkám mohli dovoliť kúpiť aj náramok ALO Arabic Touch. Nech aspoň ladíme, keď už sme neschudli.

ALO, PR článok, nepoužívať

A čo by ste povedali do tretice na prsteň ALO Ravishing Princess?

ALO, PR článok, nepoužívať

Krásu tyrkysu s diamantmi v ružovom zlate jednoducho musíte mať. Navyše tyrkys vraj priťahuje šťastie a úspech. Tak čo keby sme to riskli a išli do toho? V tomto prípade môže byť risk iba ziskom.

chyba