Diamantové šperky pod stromčekom bodujú. A môžete si ich dovoliť

Na Vianoce sa musí všetko ligotať. Tento rok to možno nebude sneh na strechách domov, ale vyzdobené námestie už žiari niekoľko týždňov. Svetielka vo vašich oknách ste už pravdepodobne rozsvietili tiež, vianočný stromček vám svojím príjemným ligotom skrášľuje obývačku. Ostáva rozžiariť už vari len jediné: vianočný darček.

19.12.2019 00:00
ALO diamonds, PR článok, nepoužívať Foto:

Nestrieľajte naslepo

Ak ešte stále váhate, čo by potešilo srdce vašej manželky, mamy, sestry alebo dcéry, na dlhé uvažovanie vám už neostáva veľa času. Namiesto neuváženého nákupu kozmetiky alebo oblečenia, ktorý sa nemusí vyplatiť, stavte radšej na klasiku v podobe šperku. Pokiaľ si nie ste istí výberom, máme pre vás niekoľko tipov z dielne šperkárskej značky ALOve, s ktorými určite zabodujete. Diamantové šperky ALOve sú totiž elegantné, nadčasové a vhodné na každú príležitosť. A čo je dôležité, môžete si ich dovoliť.

Foto: ALOve
ALO diamonds, PR článok, nepoužívať

Prívesok s tajomstvom

Chystáte sa obdarovať krehkú bytosť, ktorá však má jasno vo svojich hodnotách? Bude sa jej páčiť jemný náhrdelník s príveskom z kolekcie Symbols. Vybrať si môžete klasický krížik, veselú snehovú vločku alebo prekvapte symbolom Hamsy, čiže fatimskej ruky. Ide o amulet, ktorý má jedinečný ochranný význam a v našich končinách ešte nie je veľmi rozšírený. Ocení ho preto žena, ktorá má zmysel pre originalitu a svoje tajomstvá si rada necháva pre seba.

Foto: ALOve
ALO diamonds, PR článok, nepoužívať

Anjelské krídla

Ochrannú symboliku majú aj kúsky z kolekcie Angels, ktoré dotiahnu atmosféru Štedrého večera k dokonalosti. Veď ako romantickejšie povedať milovanej osobe, že vám na nej záleží, ako nežnými anjelskými krídlami, ktoré ju budú sprevádzať na každom kroku? Navyše so vsadeným drobným diamantom, ktorý si táto žena jednoznačne zaslúži. Mladšie ročníky ocenia hravý náramok z kolekcie Neha. Náramky z bieleho, žltého alebo ružového zlata môžu byť doplnené trendovou farebnou šnúrkou a príveskom, napríklad v tvare motýlika, hviezdy alebo srdca. Perfektný darček pre mladú ženu, ktorá určite túži po svojom prvom diamante. I keď o tom možno ešte nevie.

Foto: ALOve
ALO diamonds, PR článok, nepoužívať

Tento rok to asi nebude sneh ani prskavky. Ale ligotavé Vianoce si môžete urobiť aj tak. Diamantový darček od ALOve na Štedrý večer totiž rozžiari to najdôležitejšie: oči tej, ktorej ho podarujete.

Foto: ALOve
ALO diamonds, PR článok, nepoužívať

Šperk ALOve si môžete vybrať osobne v jednom z butikov alebo online v eshope.

chyba