Veríte v talizmany? Dobre robíte

Dôvera v talizmany a ochranné amulety je v nás hlboko zakorenená. Nie náhodou. Veď už odpradávna ľudia nosili pri sebe mosadzné mince, prívesky a rôzne iné kovové predmety, ktoré im mali priniesť šťastie.

12.12.2019 00:00
ALO Diamonds, PR článok, nepoužívať Foto:

Talizmany odvtedy na popularite nestratili. Práve naopak. Keď sa pred niekoľkými rokmi objavila Madonna s červenou šnúrkou na ruke, spôsobila hotový ošiaľ. O nejaký čas jej príklad nasledovali aj ďalšie hviezdy ako Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie a mnoho ďalších. Prečítajte si o náramku a jeho magickej sile viac a možno zistíte, že ho potrebujete aj vy.

Prečo nosiť červený náramok

Červený náramok má pôvod v izraelskom učení Kabala, nosia ho však ľudia bez ohľadu na vierovyznanie. Vyrába sa zväčša z vlnenej priadze a nazýva sa tiež náramok šťastia. Svojho majiteľa má ochrániť pred zlou energiou, závistlivými a neprajnými pohľadmi. Preto sú červené náramky obľúbeným darčekom nielen pre dospelých, ale aj pre bábätká a deti. Nosia sa na ľavej ruke, pretože ľavá strana je podľa starých právd prijímateľom energií. Účinok náramku môžete ešte umocniť príveskom so symbolom, ktorý vás vystihuje. Samozrejme, zohnať si červený náramok nie je problém. Ak sa však nechcete uspokojiť s lacnou bižutériou, vyberte si elegantný kúsok z dielne šperkárskej značky ALOve.

Foto: ALOve
ALO Diamonds, PR článok, nepoužívať

Magický šperk s talizmanom

ALOve vo svojej kolekcii Symboly ponúka nádherné prívesky z troch druhov zlata so vsadeným diamantom na farebnej šnúrke. Vybrať si ten pravý talizman bude možno trochu problém, všetky sú totiž úžasné. Napríklad fatimský kvet je prastarý symbol ženskosti a ženskej sily. Možno vás osloví symbol mesiaca označujúci znovuzrodenie alebo hviezdy, ktorá majiteľovi vždy ukáže správnu cestu. Ak chcete náramok s príveskom darovať na znak večnej lásky alebo priateľstva, vyberte si jednoduchý, a pritom veľavravný symbol nekonečna.

Foto: ALOve
ALO Diamonds, PR článok, nepoužívať

Nevyhovuje vám farba šnúrky? Alebo sa len chcete odlíšiť od davu? Svoj talizman môžete nosiť aj na čiernej šnúrke s názvom Shamballa, nazývanej tiež náramkom zdravia. ALOve však nekladie medze fantázii ani vkusu. Preto ponúka aj šnúrky v ružovej, sivej, tyrkysovej alebo modrej verzii.

Foto: ALOve
ALO Diamonds, PR článok, nepoužívať

Talizmany sú stále s nami

Nie je náhoda, že talizmany s nami prežili až do dnešnej doby. Do pragmatických čias, keď sa celý svet točí okolo peňazí. Tí múdrejší totiž vedia, že peniaze im šťastie ani ochranu priniesť nemusia. Osobný talizman na zápästí by však mohol. Má na to najlepšie predpoklady, najmä ak je darovaný z lásky.

Ako ste na tom vy? Už máte svoj talizman? Ak nie, vyberte si na www.alove.sk

chyba