Vianoce, Vianoce prichádzajú. Už máte premyslené darčeky?

Pár týždňov a sú tu Vianoce. Ak už premýšľate čím koho tento rok obdarovať, prinášame vám pár skvelých tipov, ktoré dozaista potešia celú rodinu. Užite si čaro Vianoc bez stresu.

14.12.2019 00:00
Cinemacity, PR článok, nepoužívať Foto:

Niečo pre zábavu, relax a pôžitok



1. Darujte perfektný darček v podobe darčekovej poukážky Cinema City

Darujte svojim milovaným, rodine či priateľom ten pravý darček – vyberte si z darčekových poukážok pre 2D, 3D, 4DX a SUPERSCREEN predstavenia a premeňte ich deň na neobyčajný. Viac informácií nájdete tu.

Foto: PR servis
1 Cinemacity, PR článok, nepoužívať

2. Neviete sa rozhodnúť čo darovať? Poukaz od ZľavaDňa je tou správnou voľbou Chcete svoju rodinu vziať na aktívny oddych do Tatier, ale neviete si vybrať hotel? Chcete svojej polovičke darovať pôžitok z jazdy na pretekárskom aute, let balónom alebo skrášľujúcu procedúru? Bojíte sa, že sa im váš výber nebude pozdávať? Darujte im poukaz v ľubovoľnej hodnote, tým nič nepokazíte. Viac informácií nájdete tu.

Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať
3. Knižka Planéta Zem sa usmieva 1 a 2
Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať
Kniha (nielen) pre deti. Cez príbehy rodiny Zelenkovcov sa deti dozvedia, čo môžu oni spolu s rodičmi urobiť pre to, aby sa planéta Zem usmievala. V knižke sú aj hravé aktivitky pre deti. A ešte.. všetky postavy a príbehy sú založené na reálnych postavách a udalostiach! Viac sa dozviete tu.





Foto: PR servis
4 Cinemacity, PR článok, nepoužívať

4. Kuchárska kniha “Pečie celá rodina“

Inšpirujte sa láskou k pečeniu! Vráťte sa k tradíciám a vytvorte si dokonalú rodinnú pohodu. Objavte kúzlo 48 originálnych sladkých i slaných receptov určených pre všetky mamičky, oteckov aj malých šikovníčkov. Knihu „Pečie celá rodina“ si zakúpite tu.



 

5. Silvester na Sliezskom dome
Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať

Silvestrovský pobyt v hoteli Sliezsky dom je ta správna voľba ako si vychutnať koniec roka v lone prírody so službami na úrovni štyroch hviezdičiek. Samozrejmosťou silvestrovského balíka je slávnostná večera a bohatý program sprevádzaný známym hudobníkom a moderátorom Michalom Vargom. Viac sa dozviete tu.

 

6. Dovolenka v Gruzínsku alebo Biele noci v Petrohrade
Už ste unavení z klasických dovoleniek z katalógu a chcete svojim blízkym darovať niečo iné, netradičné? Tak potom je pre vás ako stvorená plážová dovolenka v Gruzínsku pri Čiernom mori, kde je unikátny čierny piesok alebo Biele noci v Petrohrade. Viac informácií tu.

Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať

Niečo pre zdravie a krásu


Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať
1. Pre zdravú mamičku i babätko

Tehotná i dojčiaca mamina potrebuje zvýšený prísun vitamínov a minerálov nielen pre seba, ale aj pre svoj klenot, ktorý živiny prijíma z mlieka. Darujte jej výživový doplnok LadeeVita – komplex všetkých vitamínov, minerálov, kyseliny listovej a omega-3 mastných kyselín v jednej kapsule. Je starostlivo pripravená a dôkladne vyvážená pre potreby každej tehotnej i dojčiacej ženy. Viac informácií o produkte nájdete tu.





2. Cholesterol, tichý zabijak
Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať
Darujte svojim blízkym patentovaný výživový doplnok ArmoLIPID PLUS, ktorý napomáha ,v kombinácii s vhodnou stravou, udržiavať zdravú hladinu cholesterolu a podporuje zdravý životný štýl. Je to prírodný výživový doplnok obsahujúci 6 synergicky pôsobiacich zložiek: fermentovaná červená ryža, berberín, kyselina listová, astaxantín, polikozanol a koenzým Q10. Výživový doplnok je dostupný v lekárňach BENU a ďalších vybraných lekárňach.

3. Krém na spomalenie starnutia buniek
Foto: PR servis
Cinemacity, PR článok, nepoužívať
Spomalenie starnutia buniek, ochrana pleti pred oxidačným stresom a negatívnym vplyvom voľných radikálov – presne takú dôslednú starostlivosť ponúka jedinečný krém Matuzalem. Obsahuje výťažky z čajovníka, ktorý ma v sebe ukryté prírodné antioxidanty – flavonoidy, kyselinu hyaluronovú, ureu a koenzým Q10. Výsledkom bude hydratovaná, vláčna a chránená pleť, krk i dekolt. Produkty Matuzalem sú dostupné v lekárňach BENU a ďalších vybraných lekárňach.
chyba