Všetci sa zbláznili do týchto príveskov. Čo je na nich také úžasné?

Zdobia krk Beyoncé aj Kate Middleton. Obľúbili si ho všetky tri Kardashianky, Jennifer Lopez a, samozrejme, Madonna. Prívesok s menom si dal vyrobiť azda každý, kto v Hollywoode niečo znamená. A nielen tam. Vďaka klenotníckej značke ALOve môžete mať svoj vlastný personalizovaný šperk aj vy.

05.12.2019 00:00

Trochu iný comeback

Prívesky s menom alebo so začiatočným písmenom nie sú výstrelkom posledných rokov. Už v osemdesiatych rokoch boli populárne najmä medzi americkými rapermi, ktorí svoj pseudonym alebo názov kapely s obdivom vystavovali na hrubých zlatých reťaziach. Tieto ostentatívne šperky boli symbolom tvrdo vydobytého spoločenského statusu Afroameričanov.

Foto: ALO diamonds
1., ALO diamonds, PR článok, nepoužívať

Dnes zažívajú šperky s menom mohutný comeback, ale plnia úplne inú úlohu. Sú elegantné, jemné a ich majiteľkami sú prevažne ženy. Vkusným príveskom s menom milovanej osoby (alebo svojím vlastným) dávajú ženy najavo svoju jedinečnosť a odklon od šperkárskej konfekcie. A tak nosí Beyoncé na retiazke vyznanie svojej dcérke Blue. Miley Cyrus sa necháva fotografovať so sebavedomým zlatým „M“, aké by sme možno čakali od Madonny. Tá si však nechala vyrobiť originálnu prezývku Mambo, ktorou ju oslovujú jej deti. Módna ikona Sarah Jessica Parker vlastní, ako inak, prívesok s menom svojej kultovej postavy Carrie Bradshaw. A možno vám neušiel ani incident s príveskom Michelle Obama, ktorý niesol názov jej knihy Becoming.

Foto: ALO diamonds
2., ALO diamonds, PR článok, nepoužívať

Meno alebo číslo?

Prívesok s menom je skvelý spôsob, ako sa odlíšiť. Môžete nosiť na krku unikát, aký nikto na svete nemá, a to aj bez toho, aby ste museli za pár miliónov vydražiť vzácny drahokam. Keď už je reč o drahokamoch, ALOve v kolekcii No ordinary words ponúka elegantné náhrdelníky s menom alebo písmenom podľa vlastného výberu zo 14-karátového zlata so vsadeným diamantom. Meno môže byť vygravírované do tabuľky, akú nosí Kim Kardashian, alebo ho budú tvoriť samostatné písmená. Pokiaľ vás životom viac ako slová sprevádza osudové číslo, potom vás očaria šperky z kolekcie Lucky Numbers. Farbu zlata si pri každom kúsku vyberiete podľa vlastného vkusu.

Foto: ALO diamonds
3., ALO diamonds, PR článok, nepoužívať

Podľahli ste? To nič. Personalizovaný šperk nie je módny rozmar, i keď to tak môže vyzerať. Každý kus je vzácnosť, ktorú jedného dňa komusi zanecháte. A spolu so šperkom aj kúsok vašej duše.

Nechajte sa očariť elegantnými šperkmi a vyberte si svoju srdcovku na www.alove.sk.

Foto: ALO diamonds
4., ALO diamonds, PR článok, nepoužívať
chyba