Darujte k Vianociam šperk

Premýšľate už nad darčekmi pod stromček? Ušetrite si predvianočný zhon a inšpirujte sa tipmi na šperky, ktorými potešíte svojich blízkych.

22.11.2019 00:00
odkaz Foto: PR servis
Sofia, PR článok, nepoužívať

Prekvapte ju hodnotným šperkom

Darček v podobe šperku je zaručená radosť. Marilyn Monroe nepovedala náhodou, že diamanty sú najlepším priateľom dievčat. Pripravte vašej milovanej prekvapenie v podobe šperku s diamantom. Jej oči sa rozžiaria rovnako ako tento krásny kameň, keď si nájde pod stromčekom ďalší kúsok do svojej šperkovnice.

Šperky sú nositeľom emócie a často v sebe ukrývajú hlbší význam. Symbolické šperky znázorňujúce hodnoty rodiny, priateľstva a lásky patria medzi tie najobľúbenejšie a sú vhodným darčekom najmä na Vianoce. So sviatočným obdobím sa spájajú ochranné symboly a motívy anjelov, ktoré nám prinášajú do života pokoj a pocit bezpečia.

Pri výbere šperkov sa stáva, že nevieme odhadnúť správnu veľkosť. Existujú však šperky, ktoré môžete vyberať bez obáv. Klasika, ktorou vždy zaujmete, sú kvalitné zlaté náušnice, ktoré nestratia svoj šmrnc ani po dlhých desaťročiach. Skvelou voľbou sú aj sety náušníc a prívesku, ktoré vytvárajú elegantnú harmóniu.

odkaz
1 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
2 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
3 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
4 Sofia, PR článok, nepoužívať

Darujte mu štýlový doplnok

Muži dbajú na doplnky rovnako ako ženy. Pomáhajú im zdôrazniť ich štýl alebo spoločenské postavenie.

Kvalitné hodinky sú pre muža šperkom. Niet pochýb, že hodinky si pod stromčekom rád nájde nejeden muž. Dôležité je správne zvoliť druh hodiniek k príležitosti, na akú ich obdarovaný bude nosiť. Športovci vyhľadávajú praktické modely odolné voči vode. K obleku pekne ladia elegantné modely s koženým remienkom.

Ak sú hodinky príliš formálnym doplnkom pre vášho muža, môžete siahnuť po kožených alebo oceľových náramkoch, ktoré pôsobia elegantne a hodia sa do práce i na voľný čas.

odkaz
5 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
6 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
7 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
8 Sofia, PR článok, nepoužívať

Kvalitné a jedinečné šperky pre deti

Šperky kupujeme na Vianoce aj našim najmenším. Druh šperku volíme podľa veku dieťaťa, pričom bábätkám zvykneme darovať zlaté náušničky, ktoré môžu zanechať pre ďalšiu generáciu ako symbol rodinného puta.

Staršie deti sa potešia obľúbeným Disney hrdinom v praktickom darčeku, akým sú hodinky. A pre dievčatká sú zase ideálnou voľbou jedinečné šperky D for Diamond. Tie sú malým parádniciam prispôsobené veľkosťou, ale aj krásnymi detskými motívmi.

odkaz
9 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
10 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
11 Sofia, PR článok, nepoužívať
odkaz
12 Sofia, PR článok, nepoužívať

Veríme, že náš výber vám uľahčí nákup darčekov a Vianoce si užijete v pokojnom kruhu rodiny a priateľov.
Viac inšpirácie nájdete na stránke: www.sofia.sk.

chyba