Keď ženu zvádza srdce z kameňa namiesto toho partnerovho

28.10.2019 09:30
ALO DIAMONDS, titulny obrazok, PR článok,... Foto:

Začne sa to tým, že ráno zaspíte do práce, potom zistíte, že na milovaných hodvábnych šatách máte šmuhu zo špirály (vodeodolnej :( ). Keď sa konečne vymotáte z domu, pri zatváraní dverí sa vám zalomí necht zo včerajšej manikúry a nakoniec cestou do práce dostanete pokutu za rýchlosť. Celý deň máte nanič. Ledva čakáte, aby padla a mohli ste si dať doma obklad a šálku čaju či kávy.

Poštová schránka je preplnená reklamnými časopismi a predvolebnými letákmi. Skrátka tým, čo väčšinou končí v koši, u uvedomelejších v zbere papiera. Potom však spozorniete. Do rúk beriete katalóg. Nie obyčajný katalóg nejakého výpredajového nábytku, ale katalóg, pri ktorom sa musia rozžiariť oči každej jednej ženy! Katalóg ALO diamonds.

V momente odkladáte kabelku, odkopnete lodičky, ktoré vám aj tak otlačili prsty, odignorujete zvonenie mobilu a vezmete tú krásu do rúk. Poooooomaly listujete stránku za stránkou, ponárate sa do farieb, luxusu a neobyčajnej nádhery šperkov. Pojem ten má srdce z kameňa zrazu stráca na význame. Pretože na tie čarovné kamienky, na ktoré sa dívate, sa to absolútne nehodí. Diamanty, tanzanity, smaragdy, zafíry.

Sexi klenotník ma ubezpečuje, že ho ženy inšpirujú a sú súčasťou všetkých vzácnych momentov a sú rovnako nádherné ako jeho šperky. A ten deň pes sa stáva zrazu krajším. Vtedy zaštrkocú kľúče v zámke a domov sa vracia manžel. Pýta sa vás, aký ste mali deň, a naznačuje, že je hladný. Vy ako v tranze a veľmi neochotne odtŕhate zrak od tej rajskej záhrady.

Foto: PR servis
ALO DIAMONDS, PR článok, nepoužívať

Naznačíte mu, že jesť bude až vtedy, keď si prelistuje tú krásu s vyznačenými stranami s vami. Ukazujete mu prekrásny romantický náhrdelník s ružovým tanzanitom v zajatí diamantov, exkluzívny prsteň posypaný stovkami diamantov v tvare exotického kvetu, ktorý magicky priťahuje svetlo očí a ktorý by vám závidela aj Samantha zo Sexu v meste.

Foto: PR servis
ALO DIAMONDS, PR článok, nepoužívať

A keďže sa blíži výnimočná udalosť vášho života, ktorá si žiada krásne visiace náušnice, dáte manželovi do pozornosti i tie.

Foto: PR servis
ALO DIAMONDS, PR článok, nepoužívať

Pozriete sa s láskou na manžela. Taký jas v očiach ste nemali, ani keď vás žiadal o ruku. Kladiete si otázku, prečo tak zbledol. Je to od hladu alebo mal aj on deň pod psa?

chyba