5 najštýlovejších zimných čižiem: Máte aspoň jeden pár?

Aj keď je nám všetkým smutno za letom, neskrývame nadšenie z blížiacej sa zimy. Zavrite oči a len si predstavte krásnu vianočnú výzdobu, vôňu punču či škorice, prvé snehové vločky a... A milión iných čarovných okamihov, za ktoré zima naozaj stojí! Zima sa ale nezaobíde ani bez najnovších módnych trendov. Určite viete, že túto sezónu vládnu oversized strihy, no základ dokonalého outfitu, obzvlášť v zime, keď nosíme kabáty, je niekde úplne inde! Dnes si s vami posvietime na zimné topánkové trendy a povieme vám, že my ich potrebujeme všetky!

25.10.2019 00:00

Všetky kúsky nájdete na TOPANKOVO.sk

Nadčasová klasika

Ak nepatríte k módnym maniačkam a nepotrebujete mať doma každý módny výstrelok, ste na správnej adrese! Existuje hneď niekoľko módnych evergreenov, do ktorých sa vždy oplatí investovať a azda nikdy nevyjdu z módy. Dokonalým príkladom sú čierne kotničky alebo naopak čierne vysoké čižmy. Oboje sa perfektne kombinujú a vy ich tak vynosíte tak k sukni, ako aj k džínsom. Tento kúsok by nemal chýbať v šatníku žiadnej z nás!

Foto: PR servis
1. United fashion, PR článok, nepoužívať

Najhorúcejší trend sezóny – KOVBOJKY

Veľký návrat cowboy boots ste mohli po prvý krát zaregistrovať už na jar. Aj keď sme im vtedy nedávali veľké šance, dnes sú v módnych domoch úplnou samozrejmosťou! Ak milujete módu, rovnakou samozrejmosťou by mali byť aj vo vašom botníku. Vysoké či nízke, my sme si zamilovali všetky ich podoby! Najlepšie vyniknú k maxi šatám, no fantasticky v nich budete vyzerať aj na potulkách mestom v roztrhaných džínsoch. Pre minimalistky odporúčame siahnuť po čiernej či bielej alternatíve, no tým skutočným trendesetterkám naopak odporúčame farby, vzory a všetko, čo spraví z vašich topánok nosný prvok celého outfitu! M-U-S-T H-A-V-E!

Foto: PR servis
2. United fashion, PR článok, nepoužívať

Ponožkové čižmy

Opäť trend, ktorý je buď milovaný, alebo nenávidený. Ako ste na tom vy? Ak sa vám štýl ponožkových topánok páči, nebráňte sa ani jeho zimnej – čižmovej variante. Výhodou ponožkových členkových čižiem je ich schopnosť krásne zoštíhliť nohy – keďže vám pekne obtiahnu členky, a navyše ide o kúsok, ktorý sa skvele kombinuje a cítite sa v ňom ako v papučkách.

Foto: PR servis
3. United fashion, PR článok, nepoužívať

Workery

Ako aj pominulé roky, aj túto zimu budeme môcť prekráčať v našich obľúbených workeroch. Nemala by vám chýbať ich tradičná varianta – a teda čierna klasika! Ak radi pútate pozornosť, skúste obohatiť váš botník aj o farebnejšiu alternatívu, ako napríklad červené či biele šnurovačky. Garantujeme vám, že v žiadnom prípade nešliapnete vedľa.

Foto: PR servis
4. United fashion, PR článok, nepoužívať

Vinylové čižmy

Jednoducho vau! Materiál, ktorý kedysi patril skôr k tým okázalým, sa dnes už prebojoval do našich denných outfitov a pritom vôbec nepôsobí vyzývavo či nebodaj vulgárne. Je síce pravdu, že v takýchto čižmách budete naozaj neodolateľná a nesmierne príťažlivá, no ktorá z nás by sa tak raz za čas nechcela cítiť, nemáme pravdu? Ak už siahnete po takomto viac menej extravagantnom kúsku, dajte si pozor na to, aby ste zvyšok outfitu ponechali len v čistých líniách a základných farbách či materiálov. Veď predsa, všetkého veľa škodí! Preto stačí v tomto prípade siahnuť len po čiernych džínsoch, do nich zapraviť bielu blúzku a topánky sa už postarajú o to, že budete vyzerať ako dokonalá diva!

Foto: PR servis
5. United fashion, PR článok, nepoužívať
Foto: PR servis
6. United fashion, PR článok, nepoužívať
chyba