Nová kolekcia šperkov 2019

Spoločnosť D.I.C. uviedla novú kolekciu šperkov, ktorá prináša rozmanitý výber atraktívnych dizajnových skvostov, ale aj cenovo dostupné módne šperky. V diamantovom showroome v Bratislave tak nájdete bezpochyby najväčší výber na Slovensku!

13.09.2019 00:00
Diamond, PR článok, nepoužívať Foto:

Milujete krásu, diamanty, farebné kamene, poctivú ručnú prácu, jedinečný dizajn a trochu nevšedné typy šperkov? Tak je nová kolekcia z dielne zlatníkov D.I.C. tým najlepším práve pre Vás!

Kolekcia obsahuje nádherné prstene, náramky, náušnice a retiazky s príveskami. Svojim farebným štýlom, dizajnom, použitím krásnych farebných drahokamov, ale i praktickosť (napríklad pri zapínaní náramkov, ktoré je v pevnom alebo retiazkovom prevedení) korešponduje s najnovšími šperkárskymi trendami. Niektoré z nich sú jemné, hravé, iné veľkorysé a dominantné. Sú vyrobené z 18 karátového bieleho, žltého alebo ružového zlata a zdobené bielymi a čiernymi diamantmi, zafírmi, alexandritmi alebo rúžovými turmalínmi.

Nová kolekcia 2019 doplnila nadštandardný sortiment klasických solitérnych šperkov, takmer 100 druhov zásnubných prsteňov v rôznych farbách zlata, kolekciu s tanzanitmi, kolekcie s farebnými drahokamami, ale aj široký výber drobných náušníc či príveskov určených na každú príležitosť. Zlatý šperk s diamantmi nie je však niečo nedostupné, ale je určený pre každého, kto po ňom túži. V ponuke D.I.C. sú zlaté šperky s diamantmi už od 120 Eur.

Už ste si vybrali alebo stále ešte hľadáte klenot Vášho srdca?

Pozrite si celé portfólio šperkov z autorskej dielne D.I.C., ktoré vynikajú nielen kombináciami farieb, ale tiež energiou, ktorú im dáva ručné spracovanie, osobne v showroome D.I.C na Krasovského 13 v Bratislave (na konci Starého mosta) alebo prostredníctvom e-shopu: eshop.dicholdin­g.com. Najnovšie šperky môžete sledovať tiež na Instagrame: @dic.diamonds

Foto: D.I.C
Diamond, PR článok, nepoužívať
Foto: D.I.C
Diamond, PR článok, nepoužívať
Foto: D.I.C
Diamond, PR článok, nepoužívať
Foto: D.I.C
Diamond, PR článok, nepoužívať
Foto: D.I.C
Diamond, PR článok, nepoužívať
Foto: D.I.C
Diamond, PR článok, nepoužívať
chyba