10 lifehackov pre zákazničky e-shopu MakeUp

23.08.2019 09:10

1. Ak chcete zvoliť správny odtieň make-upu, aplikujte ju na krk namiesto zadnej časti ruky (tón pleti na ruke sa výrazne líši od farby tváre).

2. Štetce vysušte pomocou doštičky a gumených pásov. Takže sa nedeformujú počas sušenia, a tiež budu sa sušiť v správnej polohe.

3. Ak nechcete nanášať make-up na tvár, môžete zdôrazniť iba obočie. Tento životný hack vám pomôže oživiť vašu tvár a odstrániť jej bledosť.

Foto: PR servis
Le MakeUp, PR článok, nepoužívať

4. Nie ste si istí, ako vytvoriť dokonalé „mačacie oko“? Makeup.sk vie ako! Použite plastovú kartu na čo najpresnejšiu líniu. Za týmto účelom pripevnite kartu tak, aby pokračovala v spodnom riadku rastu rias. Tento trik môžete tiež použiť na kreslenie dokonalých očných linkov.

5. Ak vaše očné linky na tvári vytvorili úplny neporiadok, neponáhľajte sa ich umyť! Použite korektor a tenký vatový tampón (alebo zabaľte trochu bavlnenej vlny na špáradlo) a starostlivo opravte problémové oblasti.

Foto: PR servis
Le MakeUp, PR článok, nepoužívať

6. Už vás nebavia opuchnuté oči? Vložte svoj obľúbený očný krém do chladničky. Upokojuje pokožku a znižuje opuch v oblasti očí.

7. Dátum exspirácie po otvorení balenia je uvedený na zadnej strane balenia vo forme otvoreného nádobku na krém. Dátum otvorenia produktu (mesiac a rok) vždy označte čiernou značkou, aby ste ho nepoužívali po dátume exspirácie.

8. Použite plastovú kartu, aby sa riasenka netlačila na viečka. Tento lifehack je dôležitý najmä pre dievčatá, ktoré dávajú prednosť používaniu očných tieňov v ich každodennom make-upe.

Foto: PR servis
Le MakeUp, PR článok, nepoužívať

9. Ak sa vám skončili očné linky, použite radšej riasenku! Za týmto účelom naneste riasenku na štetec na očné linky a vytvorte dokonalé očné linky!

10. Ak chcete použiť zvyšky takmer prázdneho korektora, jednoducho ho zahrejte.

Foto: PR servis
Le MakeUp, PR článok, nepoužívať
chyba