Dalli – predstavujeme novú značku z Nemecka

Na trhu je mnoho značiek pracích práškov. Jedny sú medzi gazdinkami známe viac, iné menej. Vyskúšali ste už nové pracie prášky alebo gély značky Dalli? Pokiaľ nie, nevadí. V dnešnom článku sa vám ich pokúsime bližšie predstaviť.

19.07.2019 00:00
Dalli, PR článok, nepoužívať Foto:

História značky Dalli

Značka Dalli je výtvorom nemeckej spoločnosti Dalli-Werke GmbH, druhým najväčším výrobcom drogistického tovaru v Európe. Firma bola založená už v roku 1845, ako rodinný podnik, kde sa najskôr vyrábalo mydlo na pranie i osobnú starostlivosť.

O rok neskôr sa už vo firme začal vyrábať prvý prací mydlový prášok pod názvom DALLI-SOAP. V roku 1899 značka „Dalli“ bola registrovaná i chránená cisárskym patentovým úradom ako ochranná známka. V súčasnosti sú výrobky tejto značky známe v celej západnej Európe, hlavne v Nemecku, Rakúsku, Francúzsku i Španielsku. Výrobca Dalli–Werke pri ich výrobe kladie dôraz na ochranu životného prostredia a na hospodárenie s energiou. Kvalitu výrobkov Dalli ohodnotili ako veľmi dobrú špičkové európske skúšobné ústavy a spotrebiteľské časopisy.

Výrobky značky Dalli

Portfólio výrobkov značky Dalli zahŕňa množstvo druhov výrobkov:

  • na starostlivosť o vlasy a styling – šampóny, laky, fixačné prostriedky,
  • na starostlivosť o tvár i telo – telové mlieka, krémy, mlieka na opaľovanie,
  • prírodnú kozmetiku,
  • výrobky potrebné k starostlivosti o domácnosť – na umývanie riadu, univerzálne čistiace prostriedky,
  • pracie prášky a gély.

Dalli pracie prostriedky

Nemecká značka Dalli vyrába predovšetkým širokú škálu pracích prostriedkov, od univerzálneho pracieho prášku až po špeciálne pracie prášky. V jej sortimente sa nachádzajú okrem iného aj špeciálne pracie gély Dalli určené pre alergikov a astmatikov, ktoré boli vyvinuté s nemeckou asociáciou na liečbu alergií a astmy – DAAB.

Dalli prášok na pranie

K najobľúbenejším a najčastejšie používaným výrobkom tejto značky patrí jednoznačne Dalli prášok na pranie, ktorý sa vyrába bez farbív, parfémov a konzervačných látok. Skvele perie, dodáva bielizni príjemnú sviežu vôňu a poradí si aj s odolnými škvrnami. Samozrejme je potrebné ho vyberať podľa toho, akú bielizeň potrebujete vyprať. Dalli prášok na pranie je vhodný na pranie bielej bielizne, ktorý odstraňuje aj odolné škvrny a kombinuje v sebe vynikajúcu praciu silu so zníženým rizikom alergií.

Pokiaľ chcete prať farebnú bielizeň a potrebujete, aby prací prášok vyčistil všetky škvrny, bez straty žiarivých farieb, odporúčame Dalli prášok na pranie. Nielenže pomáha udržiavať žiarivosť farieb, ale aj obnovuje vyblednuté farby. Dalli prášok na pranie sa veľmi dobre rozpúšťa vo vode. Nehrozí tak, že po vypratí tmavej bielizne na nej nájdete zvyšky pracieho prášku. A to ani v tom prípade, že budete prať bielizeň už pri nízkych teplotách od 20 °C.

Výhody pracieho prášku Dalli:

  • tradičná nemecká kvalita overená generáciami,
  • má skvelé pracie výsledky,
  • odstráni aj veľmi odolné škvrny,
  • výhodný pomer cena/kvalita,
  • dodáva bielizni príjemnú vôňu,
  • vhodný na teploty 20 – 95 °C.

Aby ste boli s pracími účinkami pracieho prášku Dalli spokojné, je potrebné dodržiavať odporúčané dávkovanie podľa výrobcu. Samozrejme je nutné dbať na stupeň znečistenia bielizne a riadiť sa tvrdosťou vody, ktorá je na vašom území.

chyba