Spoločná kolekcia kozmetiky L'ORÉAL A KARL LAGERFELD už túto jeseň!

Dve ikonické parížske značky sa spojili a v septembri predstavia spoločnú kolekciu dekoratívnej kozmetiky.

18.07.2019 00:00
Gant, PR článok, nepoužívať Foto: ,

#KARLXLOREALPARIS

Na oslavu vízie a kreatívneho dedičstva Karla Lagerfelda predstaví MÓDNY DOM KARL LAGERFELD a značka L'Oréal Paris počas jesenného parížskeho fashion weeku spoločnú kolekciu dekoratívnej kozmetiky.

„Táto línia make-upu skutočne odzrkadľuje svet značky KARL LAGERFLED a to, čo sám Karl miloval na make-upe – často používal očné tiene na kreslenie jeho skečov.“ – hovorí Caroline Lebar, Vedúca imidžu a komunikácie v Maison KARL LAGERFELD. „L'Oréal Paris v sebe nesie exkluzívny obraz krásy pre nás všetkých. Karl mal rád, ak jeho spolupráce rezonovali jeho značkou a mali skutočný dopad na mnoho ľudí.“

KARL LAGERFELD a L'Oréal Paris, spolu majú veľa spoločného – napríklad priekopníckeho ducha a odhodlanie oslavovať ženskú silu a neúnavnú snahu vytvoriť neočakávané. Výrobky z kolaborácie boli vytvorené odborníkmi na farby značky L'Oréal a kolekciu bude sprevádzať kampaň inšpirovaná nezameniteľnými Karlovými výrokmi.

„Pre L'Oréal Paris sú všetky spolupráce veľkou cťou, ale táto je špeciálna,“ hovorí prezidentka značky L'Oréal Paris, Delphine Viguier. Zatiaľ čo Karl obrátil svet módy na hore nohami, L'Oréal Paris sa zaviazal tvoriť krásu podľa vlastných pravidiel a potrieb žien. Veľmi sa tešíme na to, keď predstavíme svetu tento make-up zrodený z kreatívneho spojenia Karlovho „roch-chic“ štýlu a silnej vízie krásy L'Oréal Paris.

Karl Lagerfeld, ktorý nás opustil vo februári, bol jedným z najvplyvnejších a najplodnejších tvorcov vyše pol storočia. Neprijal nikoho pravidlá a vďaka tomu dosiahol to, čo sa iným ani nesnívalo, zmenil vlastný imidž na samotný štýl.

Kolekcia make-upu KARL LAGERFELD X L'Oréal Paris bude celosvetovo odhalená 20. septembra 2019.

chyba