Aj spodné prádlo podlieha letným trendom: V týchto kúskoch budete neodolateľná!

Nie sú to len oblečenie, doplnky či make up, ktoré neustále podliehajú letným trendom. Módna vlna totižto sezónne vždy zaplaví aj spodnú bielizeň. Toto leto sa páni potešia návratu priesvitných materiálov, a dámy sa zas potešia trendy braletkám. Po ktorom kúsku siahnete vy?

27.06.2019 07:00

Braletky

odkaz Foto: PR servis
1. United Fashion, PR článok, nepoužívať
Tento rok sú základom svieže farby ale aj jemná potlač kvetín. Čipka sa už minulý rok stala súčasťou aj nášho denného šatstva a tento rok sa hranice posunuli ešte ďalej! Asi najväčším hitom leta 2019 sú braletky vo farbách od bielej cez pastelovú až po neónovú! Vyberiete si tak na každú príležitosť, či už na festival k šortkám, alebo na diskotéku k sukni s vysokým pásom.
odkaz Foto: PR servis
United Fashion, PR článok, nepoužívať













Nebojte sa úplne odhodiť podprsenky a braletkou tak nahradiť vašu vrchnú časť outfitu cez deň či v noci! Ich veľkou výhodou je taktiež fakt, že vaše prsia v braletkách ostanú „na mieste“ celý deň, čo pri iných podprsenkách býva problémom číslo 1.

Predveďte sa vo fitku – strappy top

odkaz Foto: PR servis
United Fashion, PR článok, nepoužívať

Áno, my vieme. Celú jar ste poctivo makali vo fitku a tak by bola škoda nepochváliť sa dobrou formou. Okrem toho, vedeli ste, že ľudia, ktorí sa do fitnesscentra pekne oblečú zároveň podávajú lepšie výkony? O amerických vedcoch máme častokrát pochybnosti, ale na tomto predsa len niečo bude! Strapy podprsenky sú hitom už aspoň dva roky, no na TOPANKOVO.sk ich nájdete aj v športovom prevedení! A vedzte, že krásna a príťažlivá sa nebudete cítiť len vy, ale bude vás tak vnímať aj okolie.






 

MUST HAVE obtiahnutých šiat

odkaz Foto: PR servis
United Fashion, PR článok, nepoužívať
Kto by ich nemiloval. Šaty v štýle bodycon sa postarajú o to, že vaše ženské krivky dokonale vyniknú a pritom nebudete potrebovať ani hlboký výstrih či minisukňu. Váš perfektný look však môže ľahko zmariť výber nesprávnej spodnej bielizne. Ak ste fanynkou tohto strihu, určite si zaobstarajte bezšvové nohavičky, ktoré nielen že sú pohodlné, ale zároveň pod šatami vzbudzujú dojem, akoby ste ich ani nemali na sebe :)









 

Čipka

odkaz Foto: PR servis
United Fashion, PR článok, nepoužívať

Nesmrteľná klasika. Čipku milovali aj naše babičky a my vám garantujeme, že v kurze bude ešte aspoň ďalších pár desiatkov rokov. Čipkované nohavičky by nemali chýbať žiadnej z nás a obzvlášť tým, ktoré radi a často prekvapia svojich partnerov. V novej kolekcii RENE ROFE je ťažké si vybrať, a čo je ešte horšie, kúsky sa rýchlo vypredávajú. Tak, milé dámy, uznajte, že si vybrať si len jedny je prakticky nemožné!

odkaz Foto: PR servis
4. United Fashion, PR článok, nepoužívať
odkaz Foto: PR servis
3. United Fashion, PR článok, nepoužívať
odkaz Foto: PR servis
2. United Fashion, PR článok, nepoužívať
chyba