Tipy na značkové vianočné darčeky pre potešenie očí i poskočenie srdca

Vianoce sú o láske. A skutočná láska ide až pod kožu. Odhaľte sa pred ňou tento rok aj Vy!

10.12.2018 06:00

1. Šťastné, ale hlavne farebné Vianoce

Už ste počuli o terapii farbami, ktoré dokážu pôsobiť na vaše predstavy? Či už chcete nastoliť rovnováhu vo vzťahu zelenými boxerkami pri dojedaní vianočnej kapustnice alebo sa rozvášniť pri tanci na pieseň Last Christmas v ružových nohavičkách a podprsenke, vždy to môžete urobiť s gráciou. Najlepšie v značkovej farebnej spodnej bielizni od www.intima.sk.

Foto: PR servis
intima, PR článok, reklama, nepoužívať

2. Pohodlné domáce a športové komplety sú sexy

Pohodlné domáce či fitko oblečenie sa radí medzi módne hity a nie je vzrušujúcejšieho pohľadu ako pekný zadok v tých správnych teplákoch, z ktorých nebadane vytŕča lem Calvina Kleina. Čo sa skrýva ďalej? Nechajte sa prekvapiť.

Foto: PR servis
intima, PR článok, reklama, nepoužívať

3. Značkové podprsenky trochu inak

Dávno neplatí, že každá podprsenka musí mať košíček alebo kostice. Tieto ľahučké podprsenky sa hodia každej veľkosti, sú pohodlné, originálne, výborne sedia a ocení ich každá žena aj muž.

Foto: PR servis
intima, PR článok, reklama, nepoužívať

4. Vytvorte vianočné kombíčko – originálne ponožky + slipy alebo nohavičky

Ponožky sú skvelá vec. Ako darček a ešte aj ku koncu roka sa vždy zídu, pretože bilancia zhltnutia niekoľkých obľúbených párov vašou práčkou je žalostná. Navyše sú unikátne Fusakle skutočne hlbokým prejavom lásky. A aby ste potešili ešte viac, skúste k ponožkám pribaliť aj nejaké tie fajné boxerky či nohavičky a vytvorte tak originálny vianočný balíček.

5. Darujte jedinečnosť

Prekvapte svojich milovaných niečím nepredvídateľným. Jednoducho ich darčekom postrčte k tomu, aby vyskúšali niečo nové a konečne vystúpili zo svojej komfortnej zóny. Je ich veľa, ktorí si po odmietavom postoji novú vec skutočne zamilujú.

Foto: PR servis
intima, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba