Staňte sa rockovou hviezdou v obuvi od značky Deichmann!

Vystúpte z davu a blysnite sa v obuvi v rockovom štýle z jesennej kolekcie Deichmann. Siahnite po trendových modeloch s pútavými kovovými aplikáciami!

01.10.2018 08:00
deichmann 1 131 731 cz 2199 kc sk 79 90 eur...

Hoci sa módne trendy ustavične menia, rockový štýl sa v dámskej móde drží pomerne dlhodobo. Odviažte sa a inšpirujte sa rebelským vzhľadom rockových hviezd. Stavte na príťažlivé modely obuvi a kabeliek z novej kolekcie Deichmann a priveďte svoj hviezdny look do dokonalosti!

Rocková star

Preferujete štýlovú, ale komfortnú módu? Ležérna obuv v rockovom štýle je to pravé pre vás! Vyberte si z atraktívnych modelov s výraznými dekoratívnymi prackami, ozdobnými zipsami, kovovými nitmi a robustnými podošvami. O prvotriedne pohodlie sa postarajú celokožené modely z radu 5th Avenue. Vďaka univerzálnej čiernej farbe ich skombinujete s akýmkoľvek rockovým či motorkárskym outfitom. Cíťte sa ako slobodná a ničím nespútaná rebelka na cestách.
+1

Robustné, a napriek tomu ženské

Obuv v rockovom a motorkárskom štýle môže pôsobiť rebelsky i bez toho, aby výrazne potláčala vašu ženskosť. Ukážte svoj pôvab a šarm v modeloch zdobených jemnými kamienkami alebo perličkami. Obujte si ich k romantickým šatám či sukni a ukážte, že za tvárou drsnej rockerky sa ukrýva nežná dáma.
+1

Pôvabná rebelka

Elegantný outfit v rockovom štýle? S trendovými modelmi z jesennej kolekcie Deichmann je možné všetko! Lodičky a tzv. ponožkové čižmy na ihlových podpätkoch s kovovými aplikáciami dodajú vášmu ženskému vzhľadu ten správny rebelský šmrnc. Stavte na zvodný model, v ktorom upútate nejedného muža.
Deichmann 9

S nádychom retra

Pripadá vám obuv v čiernej farbe nudná? Rozjasnite pochmúrne jesenné dni a oživte svoj denný look netradičným rockovým modelom v bielom vyhotovení z limitovanej kolekcie Online Exclusive, ktorá je dostupná iba v internetovom obchode Deichmann.
Deichmann 10

Najvernejšia priateľka

Hľadáte štýlovú kabelku, ktorá perfektne doplní váš rockový zovňajšok a zároveň ukryje všetky denné nevyhnutnosti? V novej kolekcii kabeliek Deichmann nájdete zaručene tú, ktorú potrebujete.
Deichmann 11
chyba