Superstars medzi podprsenkami. Pozrite si 4 modely, ktoré si ženy obľúbili

Kto sleduje trendy vie, že módne vlny prichádzajú a odchádzajú. Sú ale kúsky, dizajny alebo značky, ktoré sa stali súčasťou nášho bielizníka a bez ktorých by sme sa obišli len ťažko. Slúžia už stovkám žien – v mnohých rôznych farbách aj veľkostiach. A ženy sa k nim rady vracajú.

30.08.2018 08:00
uvodna foto

Maia 4D. podprsenka, ktorá sa vám dokonale prispôsobí

Maia 4D rozpráva každý deň príbeh o tom, ako sa košíček podprsenky môže prispôsobiť vášmu telu. Vďaka špeciálnemu materiálu, ktorý sa vytvaruje telesným teplom, získajú prsia krásne oblý a hladký tvar. Výsledkom je takmer neviditeľná bielizeň, na ktorú si môžete obliecť čokoľvek skutočne priliehavé. Vyberať môžete z 5 farieb. Tip: Doplňte podprsenku nohavičkami do setu – klasické, brazilky alebo mierne sťahujúce.

Pozrieť si viac

www.astratex.sk

foto1

Angelia. Kombinácia čipkovanej krehkosti a zvodnej ženskosti

Hľadáte krásnu bielizeň, ktorá ozdobí váš dekolt bielou, čiernou alebo červenou čipkou? Ste na správnom mieste. Angelia spevní vaše prsia a pridá do výstrihu nemalú dávku sex-appealu. Nielen pre dni babieho leta je to skvelá spoločníčka. Tip: V sete k tejto podprsenke nájdete nohavičky aj podväzkový pás.

Pozrieť si viac

www.astratex.sk

foto2

Fern Soft. Bestseller, garantujúci plným prsiam oporu aj pohodlie

Pre majiteľky plných tvarov je tu Fern Soft. Jej nevystužené košíčky s decentným čipkovaným vzorom opticky zmenšujú prsia až o 2 veľkosti. Potešia tiež široké bočné diely, zamatovo hebké vnútorné časti košíčkov a perfektný strih – všetko pre dokonalú oporu a celodenný komfort. K dispozícii v telovej, čiernej a svetlo ružovej.

Pozrieť si viac

www.astratex.sk

foto3

Jeanne – francúzska bodka na koniec

Nemalú dávku rafinovanosti skrýva nevystužená podprsenka Jeanne. Trendy strappy v hornej časti košíčkov sú spojené jemným priesvitným tylom, dolná časť je čipkovaná. Nielen že perfektne kopíruje tvar pŕs, dodáva im tiež značnú dávku ženskosti a zmyselnosti. V čiernej farbe je navyše úplne neodolateľná!
Tip: V sete k tejto kráske zoženiete tiež klasické nohavičky.

Pozrieť si viac

www.astratex.sk

chyba