Výber podprsenky. Na čo si dať pozor a ktorú si vybrať?

Správny strih, optimálna veľkosť, dokonalý vzhľad. Od podprsenky právom očakávame to najlepšie. Obzvlášť ženy s plnším poprsím sa jej výber mení na zúfalý boj o najlepší kompromis. Dá sa to ale aj inak! Prinášame vám 5 tipov, s ktorými budete najbližší nákup rýchly.

15.08.2018 08:00
uvodna foto

1. Nakupujte u špecialistov

Kvalitné obchody, ktoré sa špecializujú na spodnú bielizeň, spočítate na prstoch jednej ruky. Tým najväčším u nás je Astratex.sk. Medzi výhody nákupu u špecialistov patrí najmä lepšie služby, široký sortiment na sklade a veľký rozsah dostupných veľkostí.

Pozrieť si viac
www.astratex.sk

foto1

2. Bestsellery. Obľúbené nie sú náhodou!

Najpredávanejšie kúsky vám zaručia, že nekúpite „mačku vo vreci“. Nájsť nie je problém- s obľúbenými modelmi sa predajcovia obvykle radi pochvália. Príkladom je Maia 4D Lace – podprsenky s košíčkami, ktoré sa tvarujú telesným teplom. Je k dispozícii v množstve farieb a predali sa jej už desiatky tisíc kusov.

Pozrieť si viac
www.astratex.sk

foto2

3. Podprsenky, ktoré vedia zázraky

Obdarila vás príroda výrazným dekoltom? Potom zbystrite? Podprsenka Fern Soft je nielen neodolateľne zvodná, ale tiež opticky zmenšuje prsia až o dve veľkosti! Úchvatne zdobený vzor, košíčky so zamatového mikrovlákna a komfortný strih – Fern Soft rozhodne stojí za vyskúšanie!

Pozrieť si viac
www.astratex.sk

foto3

4. Bardot. Elegantná, zvodná.

Podprsenky strihu bardot zažívajú boom. Inšpirácia 60. rokmi v sebe snúbi francúzsku eleganciu aj španielsky temperament. Dokonale zdôrazní hornú líniu pŕs a prirodzene vyplní dekolt. Navyše je aj návykovo pohodlná.

Pozrieť si viac
www.astratex.sk

foto4

5. Zlatá bodka na koniec!

Ani najdokonalejšia podprsenka nemôže fungovať, pokiaľ nosíte nesprávnu veľkosť. Podľa prieskumu sa tento problém týka 70 % (!) žien. A vôbec o tom netušia. Overiť si to pritom môžete ľahko. Aplikácia Radca pre výber veľkosti vypočíta zo základných parametrov ideálnu veľkosť, al aj strih podprsenky. Meranie trvá len pár minút. A svet čuduj sa- naozaj funguje!

Overiť si veľkosť
www.astratex.sk

chyba