Dekolt snov

Ženské prsia sú oddávna symbolom ženskosti, materstva a sexuality. A tiež jedným z najzmyselnejších miest na tele - veď krásny dekolt spoľahlivo privábi pohľad nejedného muža. Len máloktorá žena je však so svojim poprsím spokojná, práve dámy sú totiž v tomto ohľade obzvlášť kritické. Často trpia mnohými poväčšine zbytočnými komplexmi, že ich prsia nie sú dostatočne krásne, pevné, veľké. Tento pocit sa ešte prehlbuje s pribúdajúcim vekom či po deťoch, kedy nemilosrdne pracuje gravitácia a prsia sa môžu meniť v ovisnuté a zvädnuté.

18.07.2018 08:00
pop up superprsia leto 2018

Bez skalpelu, prosím

To však rozhodne neznamená, že by ste museli na pekné, formované a pevné poprsie rezignovať. Naopak, existuje viacero spôsobov, ako mu navrátiť jeho pôvodný tvar a krásu. A nemusíte kvôli tomu hneď „pod nôž“. Želateľných výsledkov totiž možno dosiahnuť aj bez plastickej operácie, ktorá je pomerne výrazným zásahom do prirodzenosti vášho organizmu a nesie so sebou možné nežiaduce účinky a ďalšie potenciálne riziká. Nehovoriac o jej finančnej náročnosti. Existujú ale aj neinvazívne spôsoby. Začnite cvičiť, posilňujte prsné svaly, zmeňte svoje stravovacie návyky – vynechajte sladkosti, vyprážané, mastné a presolené jedlá, sústreďte sa na dostatok ovocia, zeleniny, nízkotučných mliečnych výrobkov.

Sila bylín

So zdravým životným štýlom sú späté aj výživové doplnky, ktoré prispejú k skvalitneniu vášho fyzického i psychického zdravia, pretože vám dodajú potrebné vitamíny, minerály a enzýmy. A hlavne – pomôžu vám vykúzliť dekolt snov. Vyberajte si tie, ktoré sú vyrobené výlučne z prírodných zdrojov a nemajú tak žiadne vedľajšie nežiaduce účinky. Stavte na bylinky, ktoré sa za účelom bezpečného zväčšenia poprsia používajú odpradávna. Senovka, Fenikel, Palma plazivá a ďalšie sú totiž známe už po stáročia. Dnes už sa nemusíte vydávať na ich zber, pohodlne a komfortne ich zoženiete všetky spolu v jednej kapsli. Nájdete ich v jedinečnom produkte Super Prsia + Štíhla línia, ktorý obsahuje unikátnu kombináciu rastlín s fytoestrogénmi. Tie sú prírodnou formou ženského hormónu estrogénu a pomáhajú formovať ženské poprsie. Na rozdiel od podobných preparátov v ňom nenájdete chmeľ, ktorý je zodpovedný za priberanie tiež na miestach, kde o to rozhodne nestojíte. Zostanete tak krásne štíhla.

Podporte účinok

Bylinné výťažky boli starostlivo vyberané pre ich priaznivé účinky na ženský organizmus – udržanie štíhlej línie, zlepšenie štruktúry vlasov a pokožky tváre i dekoltu, zmiernenie menštruačných bolestí a príznakov klimaktéria či úpravu menštruačného cyklu. Podporiť ich účinok môžete pomocou krému Super Prsia, ktorý je prirodzenou a bezpečnou cestou k zväčšeniu objemu a spevneniu vašich pŕs. Priaznivý vplyv má tiež na pokožku dekoltu, dodá jej totiž hydratáciu, pružnosť a mladistvý vzhľad. Tak, objavte vašu prirodzenú krásu – bez skalpelu, bez implantátov, bez bolesti. Zvýšte si sebavedomie, buďte príťažlivejšie, zvodnejšie a sebaistejšie. Cíťte sa žensky!

vizualizacia krabicka SUPER PRSIA 180
chyba